Senaste inläggen

Av SimmaCyklaSpring - 11 november 2019 16:21

Vintern är här på tillfälligt besök. Även om det var fint före i dag så är det nog inte värt att jag cyklar ute på grund av kylan.

Jag valde att gå ner i källaren och ta en entimmesrunda i London tillsammans med ett sjuttiotal likasinnade.

Efter nästan 39 körda km på en timme är jag både trött och nöjd.

Av SimmaCyklaSpring - 10 november 2019 19:11

Ägnade större delen av dagen åt att fylla på bullförrådet. När det var gjort förflyttade jag mig ner i källaren.

Erik och jag hade kommit överens att vi skulle köra ett lugnt pass tillsammans. Hux flux så dök Simon upp bredvid oss och gjorde oss sällskap. Blev en fin tur. Fem mil för mig och hela 18 mil denna vecka. Sen var det bara att ut och snygga till på gården.

Sex minusgrader och nästan 15 cm snö. Då är det fint att kunna cykla i källaren. Tjo.

Av SimmaCyklaSpring - 5 november 2019 17:22

Ja det gick ju bra i går så det är väl bara att göra ett försök igen. Ner i källaren och trampa på.


Varmt blir det men med lite motvind skall det väl gå bra.


Drygt en timme fick det bli och på den tiden kom jag 34 km. Dagens bana var i London. Alla tiders bra kändes det så vem vet, kanhända det blir en vända i källaren i morgon också.

Av SimmaCyklaSpring - 4 november 2019 18:49

Efter drygt två veckors krasslighet var det i dag dags att ta en lugn tur igen. Cykla ute verkar inte vara bra för mig den här årstiden, blir bara förkyld. Tog istället en lugn tur på trainern i källaren. 15 km på drygt en halvtimme fick det bli. Får nog hålla mig till inneträning ett tag nu och se om jag kan hålla mig frisk.

Av SimmaCyklaSpring - 29 oktober 2019 07:45

Morgonpromenad vid Nybroviken i solskenet tidig morgon.

På Österlånggatan i gamla stan stod självaste Evert Taube och spanade. Förhoppningsvis står han kvar där än. Jag traskade dock vidare.

Tog sedan en sväng på Söder och Vita Bergen. Passade på att gå förbi skrivarstugan där Hasse o Tage suttit och skrivit åtskilliga timmar.

En sväng på Cykelcity blev det också för att spana in nästa års cyklar.

Här har vi Centralstation som jag precis lämnat bakom mig. Nu är det bara att hoppas att min envisa förkylning ger med sig så jag kan komma igång med träningen igen.

Av SimmaCyklaSpring - 18 oktober 2019 17:53

Strax före nio är jag klar för avfärd. Vädret är väl inte att lita på vilket gjorde att jag inte försökte få med mig någon på dagens runda. Det regnar i alla fall inte så jag ger mig iväg.


Hinner inte till Lerviken innan det börjar regna, har tack o lov en vindjacka i ryggsäcken så det är bara att stanna och ta på den.


Funderar vart jag skall åka när jag passerar Gruvsjön. Skall jag ta in här och åka över Björnbo och Aspnäs. Nej jag kanske skall fortsätta och ta in över Kybacken. Jag fortsätter. Det går dock jäkligt sakta i det blöta gruset, tungtrampat.


Elsa Anderssons konditori i Norberg lockade i ruskvädret och efter 56 km på nästan tre timmar var jag där, och ganska blöt.


Men med en medhavd extra undertröja i ryggsäcken kändes det bättre. En kaffe med bakelse gjorde att det kändes riktigt bra. Hade tänkt åka över skogen hem igen men jag bestämde mig för att ta stora vägen via Hedemora. 


Hem blev det 46 km vilket gjorde dagens tur till hela 102 km vilket tog nära nog fem timmar, 4.58 för att vara lite mer exakt. På vägen hem fick jag till och med lite sol på mig vilket gjorde det hela lite lättare.

Av SimmaCyklaSpring - 16 oktober 2019 14:48

Här står jag och skall snart ge mig iväg på en lugn runda. Skall försöka hålla mig i zon två vilket innebär att jag ej får gå över 138 i puls.

Nu har jag åkt 21 km och tar mig en kaffe vid Handlarn i Husby. Hitintills har jag tagit det lugnt och tänker fortsätta med det. For via Stora Skedvi och Gustafs hem. Turen blev 60 km och jag låg i zon två 95% av tiden. Inte illa för att vara jag. Brukar alltid köra för hårt.

Av SimmaCyklaSpring - 15 oktober 2019 18:34

Efter en veckas uppehåll från utecykling var det i dag dags igen.

Med bra kläder är det ingen fara med lite regn.

Har nu passerat både Vikmanshyttan och Västerby och är nu på väg mot Königshyttan.

Satte på lyset ifall jag skulle bli ute tills det blir mörkt. 32 km blev det i regnvädret.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se