Senaste inläggen

Av SimmaCyklaSpring - Måndag 6 maj 16:25

Efter lördagens urladdning på Lidingöloppet MTB var det i dag dags att röra lite på benen. Men regnet gjorde mig inte speciellt sugen att fara ut. Då är det bra att kunna gå ner i källaren och trampa lite på trainern.

Ja då sitter jag här igen då och vevar runt lite. Hoppas kunna ta ett lite bättre pass i morgon. På lördag skall jag köra Billingeracet vilket sägs vara det drygaste av långloppen. Så kan det vara. Jag har kört det en gång förut och det var för tre år sedan. Då tog det drygt 4.40 men nu är det som sagt dags att ta sig an detta lopp igen.

Här är resultatet av dagens pass på en timme. Tog det lugnt förutom under två femminutare då jag ökade till 200 watt. Låtsades att det var två långa backar jag skulle uppför. Sådana finns det på Billingen till skillnad mot på Lidingöloppet där det var ett femtiotal korta backar som blir drygt för de kommer hela tiden.

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 4 maj 18:13

Då var det dags för årets första race. Redan i går var jag och hämtade nummerlappen vid Lidingö IP.

Nu har jag kommit in för varvning efter fyra mil.

Stannar till en stund och får lite ny energi av Lena och Erik. Bra med support på plats.

Efter 3.18.01 passerar jag mycket nöjd mållinjen.

Riktigt trött men också riktigt nöjd. Det är en riktigt jobbig bana så egentligen skulle jag väl sitta hemma och ta det lugnt i en gungstol. Men någon sådan har jag ju inte så då är det väl bara att fortsätta trampa på. Hej å hå.

Mycket slit för en liten medalj. Risken är väl att jag kör hem en till nästa år. För trots allt är det riktigt skoj att fara omkring i skogen på en MTB.

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 2 maj 12:30

Var inställd på en runda i dag. Men när jag vaknade kände jag mig inge pigg så jag bestämde mig för ett kort ögonblick att inte cykla i dag. Men va fan. Det är ju samma känsla som jag ofta har inför lopp så här står jag beredd att ge mig av.

Efter att ha rundat Ljustern drog jag ut till Djupdalen och la på en rökare på ett kort segment. Satte nytt pers vilket kändes bra. Men det är en sak att köra fort i 43 sekunder. En annan sak att köra fort i tre timmar.

Men man får vara glad åt det lilla och det är jag. Tjo.

Av SimmaCyklaSpring - Tisdag 30 april 20:43

Kände mig lite konstig, vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om det är pollen jag är känslig för. Eller också är det bara nerverna som spökar i vanlig ordning. Brukar vara så inför lopp.

Drog iväg ut till Djupdalen och tog ett varv på 3,6km-banan. Det var drygt och inte gick det fort heller.

Sedan for jag upp på Ovangårdsberget där det var tävling i lördags. Körde de första fyra backarna. Det var drygt. Sedan hittar jag ju inte resten av banan. Det är hur många stigar kors och tvärs så man vet inte hur banan går. Lika bra det för den är för svåråkt för mig. Vi får se hur det känns i morrn. Hoppas jag kan ta en liten tur på torsdag och att jag kan ta mig runt på Lidingöloppet på lördag. 3,5 timmar lär jag nog hålla på men tiden är inte det viktigaste.

Av SimmaCyklaSpring - Söndag 28 april 12:29

Har tänkt få till tre pass före lördagens race på Lidingö. Bäst att jag ger mig iväg då.

Har nu tagit det lugnt i 15 minuter och är efter vägen mot Björnbo. Skall precis börja en pulshöjare på 15 minuter.

När det var gjort tog jag det lite lugnare i tio minuter innan jag ökade lite igen i 20 minuter. Duger ju inte att bara glida omkring under bekvämlighetsflagg.

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 27 april 12:21

Full fart på Ovangårdsberget i dag när Klippingracet går av stapeln. Här är det ungdomar som står i startfållan och är ivriga på att få starta.

Nu är åtta klasser avklarade och jag som målfunktionär hinner ta en kopp kaffe innan det är dags för start i elitklasserna.


Nu har elitklasserna startat och här kommer säterkillen Matthias Wengelin in för varvning. Numera tävlande för Länna Sport Cykelklubb.


Emil Hedlund tävlande för OK Hammaren i Sandviken passar på att fylla på med lite energi vid en av varvningarna. Hela sju varv på en 5-kilometersbana skall köras.


Nu kommer de tuffaste av de tuffa. De åker i klassen Nybörjare 6-7 år. 900 m är sträckan som de åker.


Av SimmaCyklaSpring - Fredag 26 april 13:36

Ja då var det dags för årets första pass på min Scott som stått i vintervila.

Efter en timme och två mil avklarade var jag hemma igen.

Ja, cykeln var också med hem. Den gick ju riktigt bra fast inte så fort som jag hade hoppats men det är något jag får jobba på.

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 25 april 16:41

I dag för två år sedan såg det ut så här. Brrr.

I dag ser det ut så här. Mycket trevligare.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se