Senaste inläggen

Av SimmaCyklaSpring - 26 juli 2019 08:53

I denna värme valde jag att gå ner i min källare där det är lite svalare och köra ett konditionstest.


Bara att trampa på. Varje minut ökar motståndet med 20 watt.


Efter en kvart ungefär orkade jag inte få runt pedalerna. Tvärstopp, all kraft var slut.


Bra ränta på insatt kapital. Mitt nya värde blev 229. Senast jag körde var den 14 februari och då fick jag 213. En ökning med nästan nio procent, det är väl en bra ränta på sex månader på insatt kapital. Bättre än vad någon storbank ger.  

Av SimmaCyklaSpring - 24 juli 2019 10:43

Det verkar bli varmt några dagar nu så då gäller det att komma ut i tid. Redan före åtta var jag på cykeln i dag och det kändes bra. Att det var så tidigt alltså. Kändes inte så där riktigt bra på cykeln.


Hade inga speciella mål med dagens tur. Började med att gasa runt ett varv på 3,6 km i Djupdalen. Det gick tungt så jag nästan ville åka hem igen.


Efter ett varv i Djupdalen for jag bort mot Tjärnan i sakta mak, ganska spak var jag.


Tog sedan sikte på Jälkarbyn och Vikmanshyttan. Vet att det är ett segment på andra sidan Vikmanshyttesjön dit jag är på väg nu.


Gasade på skapligt och döm om min förvåning när jag kom hem och laddade upp dagens tur och fick se att jag tog ett KOM på segmentet "Turistvägen norrut" som det heter. 


Skoj att få ett KOM. Det är inte ofta jag får ett sådant. Risken är väl stor att jag inte får ha det så länge heller. Finns väl fler än jag som tycker det är skoj att få ett KOM. De som jag lyckas ta är ju inte svåra för andra att ta. Men det är skoj så länge det varar.


Av SimmaCyklaSpring - 23 juli 2019 11:25

Ja det är bara att ta nya tag och ladda inför Cykelvasan som går om tre veckor. Nu skall jag köra några pass där jag lägger in lite intervaller med låg kadens. Jag kör ju helst på 85 vilket väl gör att jag aldrig blir något starkare i mina klena ben. Nu har jag klarat av fem korta intervaller på vägen upp till Nisshyttan, skall snart bli en sjätte och sista med en kadens kring 70.


Riktigt fin sommardag i dag. När jag kom till Gruvsjön körde jag hårt upp till Björnbo vilket belönades med ett nytt PB. Alltid skoj, även denna sträcka körde jag på lägre kadens än vanligt. 


Avslutade med att köra runt Ljustern där jag också körde hårt på ett segment om ungefär nio minuter. Nytt PB även där vilket gjorde att jag var riktigt nöjd när jag kom hem, och riktigt slut. Får nog lägga in några pass till på låg kadens för att se om det går att köra lite fortare i uppförsbackar framöver.

Av SimmaCyklaSpring - 21 juli 2019 16:48

Då är det dags för Engelbrektsturen igen då. Cykeln och jag är i startfållan och nu står det inte på förrän det bär av.

Men för att vara startklar fick jag hjälp av Ally som såg till att allt blev som det skulle.

Nu har starten gått. Jag hoppas klara tre timmar. Förra året hade jag 3.13.20

Efter 35 km fick jag ny dricka av Johan. Då är vi i Klackberg.

Nu rullar jag i mål. Tiden blev 3.13.29 vilket är nio sekunder mer än förra året. Trots det är jag nöjd med dagens körning. Var riktigt trött när jag kom i mål så jag får hoppas ett år till på att klara tre timmar.

En medalj fick jag som bevis på genomfört lopp.

Av SimmaCyklaSpring - 20 juli 2019 11:33

En sista liten lugn tur är det meningen att det skall bli nu inför morgondagens race i Norberg. Undrar bara vilken cykel jag skall ta.

På väg över åkrarna i Gustafs. Går fortfarande lugnt och allt känns bra.

Stannade till en stund och hälsade på Ally och Johan som också hade tagit en tur. Fortsatte sedan hem och för en gång skull tog jag det lugnt hela turen. Nu är det bara att hoppas att det går bra i morgon. Hoppas klara tre timmar för första gången. Full gas. Jag skall då vara trött när jag kommer i mål. Tjo.

Av SimmaCyklaSpring - 18 juli 2019 13:06

I dag blir det en fin runda i solskenet. Tanken är en och en halv timme i zon två, vilket är lugnt och behagligt. Nu är jag snart i Nisshyttan och min målsättning har redan spruckit.

Hur som helst så är det väldigt fina områden att cykla i.

Nu är jag i Täktlandet och det blev raka vägen till Aspnäs innan jag rundade Ljustern och var hemma igen. Större delen av turen blev i zon tre vilket inte förvånar mina närmste. Skall jag vara ärlig så är jag väl inte förvånad själv heller.

Av SimmaCyklaSpring - 17 juli 2019 15:59

Ja nu är det nära igen. På söndag är det race i Norberg och jag skall nu ut på ett pass som inte är alltför hårt.

Efter att ha kört runt Ljustern är jag nu vid golfbanan där jag skall köra tre lättare intervaller om vardera fem minuter.

När intervallerna var avklarade rullade jag vidare en halvtimme ungefär. Med det var jag nöjd för dagen.

Av SimmaCyklaSpring - 16 juli 2019 15:41

I dag tänkte jag mig en lugn runda på en och en halv timme. Men det regna så ena stunden fundera jag om jag skulle ta ett pass i källaren. Men så blev det lite ljusare och jag bestämde mig för en tur ute. Men jag hann inte av gården innan det regnade igen.

Inte lätt att fota i regnet när allt är blött.

Cyklade runt Ljustern och Gessån innan det blev Dalsbyn och Uggelbo. I detta regnande fick det räcka trots att det bara blev en timme och tio minuter.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se