Senaste inläggen

Av SimmaCyklaSpring - 18 november 2016 19:23

Efter ett par dagar i Sockholm genom jobbet var jag nu hemma igen. Med tanke på vädret fick det bli lite simning istället för cykling. Lyx när man har en hel simbassäng nästan för sig själv.

Av SimmaCyklaSpring - 14 november 2016 19:30

Efter några dagars lindrigare förkylning var det dags för lite påbyggnadsträning av benmuskler inför sommarens bravader på cykeln/cyklarna. Att träna lite styrka är ju inte lika konditionskrävande som cykling därför passade det bra en dag som denna. Det är ju tacksamt när man är så jäkla svag som jag är, det märks ju resultat på en gång. Lika bra att köra på. Hej å hå!

Av SimmaCyklaSpring - 12 november 2016 14:52

Vakna när det var minus tio. Inte är jag pigg heller så någon träning blir det ej i helgen.


Sitta still är ju inte min melodi. Lite bak kan man ju alltid hålla på med.


Gräddas och gräddas.


Dagens skörd vid kakbordet. Upplandsbröd, Engelska julkakor, Bondkakor och chokladkakor. Det var väl en påfyllnad av kakförrådet som heter duga. Nu blir det en kopp kaffe och en kaka eller två eller tre eller. Nej, hej så länge.

Av SimmaCyklaSpring - 9 november 2016 20:46

Steven lurade med mig på en kvällstur, tilläggas kan att jag är väldigt lättlurad vilket är bra. Det är alltid skoj att få ta en tur med Steven. Här står jag beredd att fara ner till Steven.


Vi for till Lerviken och vidare till Dalkarlsnäs. Det var riktig snöpulsning så vi hade fullt sjå att klara oss upprätt hela vägen. Sen rundade vi Dammsjön och for via Solvarbo hem. Nu är vi hemma igen efter 27 km och det är bara att skotta snö igen för tredje gången idag. Först i morse, sen efter jobbet och nu är det som synes dags igen.


Trots att det ser ut som ett riktigt ruskväder så är det helt underbart att vara ute och cykla en kväll som denna.

Av SimmaCyklaSpring - 8 november 2016 21:34

Idag var det annonserat för en föreläsning på Corriandergården som handlade om "matglädje för äldre" men jag och Lena vi gick dit i alla fall. Här ser vi Sune Hemmingsson och Per-Inge Nyberg som hälsar föreläsaren, MTB-cyklisten och kocken Karin Hedlund välkommen.


"De som tror att de inte har tid med fysisk aktivitet nu, måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom" ja så kan det nog vara men det är också viktigt med hälsosam mat. Hälsosam mat enligt Karin är inget märkvärdigt. Lagad mat två gånger per dag och en frukost på det är en bra grund. Ett drygt förtiotal åhörare hade samlats för att lyssna till en intressant föreläsning.


Karin hade sin bok med till försäljning och givetvis köpte jag en sådan. Nu blir det att studera lite intressanta maträtter som förhoppningsvis gör mig piggare och snabbare på cykeln, eller snarare cyklarna. Vi hörs!


Av SimmaCyklaSpring - 7 november 2016 21:09

Snabba ryck i anmälningsproceduren. Två timmar efter att anmälan var gjord fick jag en bekräftelse på att jag var anmäld. Nu är den betald och klar. Starttid kl 05.08 Kan knappast bli bättre. Nu blir det skoj att träna framöver med både Vätternrundan och Cykelvasan som mål. Skoj på hoj. Halloj!

Av SimmaCyklaSpring - 7 november 2016 19:25

Nu är det bara att hoppas på en plats till sommarens Vätternrunda. Vore skoj att få ytterligare ett mål att träna för!

Av SimmaCyklaSpring - 5 november 2016 13:21

Kort och lugnt var min tanke att det skulle bli. Men så hörde Steven av sig om en långrunda. Alltid trevligt med sällskap så här står jag med Tomas och Steven.


Min plan var att få sällskap en stund. Hade några reservutgångar, den första var att ta till höger vid Marka mot Dammsjön. Den andra var att ta höger vid Magnilbo. Den tredje var att ta höger mot Grängshammar. Tror ni det blev så. Nej, här står vi vid Harhyttan och läskar oss efter 15 km och jag kom mig alltså inte för att ta någon av mina reservplaner.


Motlut och drygt redan efter 20 km.


Jäklar vad snö, bitvis helt oplogat, bara ett par hjulspår att hålla sig i på vissa ställen.


Efter att ha passerat Jutbo och Kybacken tog vi sikte på Nisshyttan.


Dags för ett stopp och lite näring i kroppen igen.


Jag och Steven kör med dubbdäck men Tomas kör odubbat. Lika bra verka det gå för honom. När vi sedan kom till Nisshyttan tog vi omvägen via Norn och Vikmanshyttan innan vi var nöjda för dagen. Ja det blev allt annat än kort och lugnt. Det blev riktigt långt, och för mig riktigt drygt också. Steven och Tomas däremot de fick nog mest åka och frysa i väntan på mig. Tack o hej!  

Presentation

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se