Alla inlägg under mars 2013

Av SimmaCyklaSpring - 31 mars 2013 06:00

Det blir väl en bra avslutning på påskhelgen. Vi samlas vid simhallen kl 17.50 som vi brukar på vardagar även om det på måndag råkar vara helgdag. Tänkte då att vi kör ett kortdistanspass, endast sex km, ett litet testlopp med andra ord. 

Sedan kör vi som vanligt på onsdag och lördag.


Välkomna alla löpsugna! Lägg en kommentar så ses vi.

Av SimmaCyklaSpring - 30 mars 2013 13:15

Återigen blev det en riktigt fin tur. Härligt är att få vara en del i detta fina gäng. Vi samlades denna lite kyliga morgon som vanligt vid simhallen trots att det är påsk och den då är stängd. Vi var lite ivriga iväg så bara gruppbilden var avklarad bar det av.


På knä ser vi Lisa, Sandra, Sara och Jessica. Stående har vi Jenny P, Ann, Ingemar, Pär och Erik. Det var lite kyligt så nu bar det av.


Lite för bråttom hade vi iväg. För just när alla löpare hade stuckit kom Anna farande i bil. Jag trodde löparna såg Anna men det visade det sig att dom inte hade gjort. Jag stannade dock med bilen tills Anna hade parkerat, hon hoppade in i min bil och vi skulle åka ikapp. Men Anna skulle fixa lite med skorna så vi blev stående en stund. När vi väl for så såg vi inte vart dom andra tagit vägen. Konstig, jag tyckte jag informera så bra hur jag hade tänkt att turerna skulle gå. Jag skjutsade då Anna ner till viadukten vid Dalsbyn, den kan dom ju ändå inte missa.


Nejdå när dom kom dit anslöt Anna och alla fortsatte den härliga turen.


Här passeras Säters kyrka.


Nu är vi vid Dahlanders hörna och Erik tar här till höger och nöjer sig med fem km. Den som tycker att det låter långt när vi springer kan alltid vika av efter eget önskemål. Trevligt att ha sällskap en bit i alla fall.


Här är gänget som nöjde sig med elva km idag. Det är Pär som gör ett riktigt kaninskutt påsken till ära, samt Jenny P och Sara. Åsen har passerats och dom är nu på väg tillbaka till simhallen.


Nu lämnade jag detta gäng för att åka o kolla hur det går för dom som kör 19 km.


Hela sex löpare är här snart uppe på högsta punkten i Bispberg. Sandra, Jessica och Lisa ligger först. Sedan ser vi Anna och Ingemar med Ann ytterligare en bit bakom. En rejäl backe är det men snart är dom uppe.


Möte vid Sofia gruva. Det var inte bara löpare ute idag. Här kommer två Peter på sina cyklar på väg mot Stora Skedvi.


Nu har Dahlanders hörn passerats för sista gången idag och det är bara en km kvar till simhallen. För detta gäng blev det som sagt 19 km. Det får väl duga en påskaftonsförmiddag.


Det var allt för idag. Vi ses o hörs. Glad Påsk på er alla.


PS. Nästa pass blir redan på måndag. DS.



Av SimmaCyklaSpring - 29 mars 2013 06:00

Jajamen, förra helgen körde vi lite kortare långpass och nu är det alltså dags för ett lite längre. Faktiskt årets såhär långt längsta pass. Tre varianter kommer att finnas och dessa är på 11, 19 samt 30 km. Passa på nu och var med på veckans lugna pass. Vi kör i en fart av sex minuter per km. Varken mer eller mindre. Ja, någon sekund hit eller dit kan det ju skilja. Men vi springer i alla fall inte ifrån varandra.


Trots att simhallen är stängd så samlas vi där i vanlig ordning kl 08.50 Lägg nu en kommentar att ni kommer, om ni kommer, men det gör ni väl så vi får ta en trevlig påsktur tillsammans. Välkomna alla löpsugna.

Av SimmaCyklaSpring - 28 mars 2013 19:45

Men först samlades vi i vanlig ordning vid simhallen. Lite kort information om kvällens pass sedan blev det jogg till första badplatsen.


En fin kväll så jag kunde inte låta bli att fota lite på väg till startplatsen för kvällens backintervaller.


Härligt när vi har sol på oss även på kvällspass.


Peter i täten efter en rejäl fartökning.


Sådär, dags för gruppbild. Den blev tagen vid första badplatsen och nu återstod bara några små övningar innan det var dags. De som körde sex vändor i backen var Sara, Lisa och Maria H. Samt Pär och Peter förståss.


Hela sex vändor ända nerifrån vägen, sedan full fart hela gångvägen upp. Vi startade på 5.30 så efter en dryg, ja verklig dryg halvtimme var passet klart.


Det är en brant backe det där, det är inget pass man kör på egen hand som någon sa. Nej men då är det ju tur att vi har varandra så det blir av ibland. Sedan blev det nerjogg tillbaks till simhallen med ett avbrott vid parkeringen utanför sågen där vi körde några avslutande övningar.


Nu laddar vi batterierna inför ett långpass på lördag. Massera vaderna till dess. Vi höres!



Av SimmaCyklaSpring - 27 mars 2013 06:00

Jajamen, då hoppas jag benen är pigga igen och att ni är på hugget. Vi ses på torsdag vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00 Det blir intervaller av något slag. Den som kommer får se. Ta gärna med fler löparsugna kompisar, ni som varit med ett tag vet ju att träningarna är upplagda så alla som löptränar lite kan vara med. Observera att simhallen är inte öppen eftersom det är skärtorsdag men det är ju ingen anledning för oss att inte träna.


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering. 

Välkomna till ett pass med glada vänner!

Av SimmaCyklaSpring - 26 mars 2013 20:00

Till slut blev vi fem SimmaCyklaSpringare som for till Stora Skedvi för att se vad som var på gång. Det var Johan, Ann, Ingemar, Mattias som skulle springa, och så jag då i egenskap av SimmaCyklaSpring-reporter. Jag hämtade upp Ann o Ingemar och vi var i god tid på plats vid skolan där registrering o invägning skedde.


Var o en fick registrera sig på en dator, här är det Ingemar som gör en liten fylleriövning under överinseende av Ann o Mattias. Det gick bra och strax stod dom nummerlappsprydda uppställda ute på gården för en sedvanlig fotografering före start.


Riktiga nummerlappar blev det att ha ikväll, nu skall det bli kuta av säger Mattias, Ann, Ingemar o Johan.


Kvällens arrangör, Esbjörn Nilsson informerar löparna strax före start.


Starten har gått och nu skall dom bort till Stocksbro kvarn o vända. Nio km blir det när dom är hemma igen. Elva löpare ger sig iväg.


Nr 86, Jörgen Thorsell från Borlänge löparklubb drar med bl. a. Mattias o Johan strax bakom. Drygt tre km är avverkade här.


Ingemar kommer här strax efter den stora klungan.


Strax efter Ingemar kommer Ann som fortfarande ser riktigt pigg ut. 


Innan dom var tillbaka hade det börjat skymma så jag avslutar dagens reportage med en bild i motljus  på några fåglar som kretsar kring Stora Skedvi kyrka. Ja det var ett enkelt arrangemang, precis som det ska vara på en tisdagkväll i mars. Lite annorlunda mot våra vanliga pass, men ack så trevligt.


Nu ses vi härnäst på torsdag. Om detta kommer ett särskilt inlägg i vanlig ordning.

Av SimmaCyklaSpring - 24 mars 2013 09:33

Just det, som det går att läsa på ett inlägg härunder så kör vi inget gemensamt på onsdag. Däremot blir det inte brist på träningstillfällen för det. Redan på tisdag drar vi till Stora Skedvi för att springa lite gemensamt med löpare från några närliggande klubbar. Det är nio km asfaltslöpning med gemensam start kl 18.00 vid Stora Skedvi skola där det också finns tillgång till ombyte o dusch. När vi sprungit 4,5 km är vi vid Stocksbro kvarn vilket är vändpunkten, därefter är det alltså samma väg tillbaka. 

Alltså kl 18.00 ombytta och klara för start vid skolan i Stora Skedvi. Jag har talat med en av arrangörerna i Stora Skedvi, Esbjörn Nilsson och han hälsar oss mycket välkomna dit. Det vore väl skoj om vi kom dit med ett riktigt stort SimmaCyklaSpring-gäng. Så lägg en kommentar nu alla som vill med så kanske vi även kan samåka, det vore väl trevligt.


Vi höres o synes, om inte förr så i Stora Skedvi på tisdag!

Av SimmaCyklaSpring - 23 mars 2013 15:49

Då jag ej kunde vara med idag fick jag lösa det på annat vis. Erik kom hem från Stockholm och tänkte springa en liten runda så jag gjorde ordning vägbeskrivning och kartor på tre turförslag. Nu hade Erik lite ont i ena knät så han drog sig ur i sista stund. Han fick dock uppdraget att åka ut till samlingen och överlämna turförslaget samt ta en bild. 


På knä ser vi Mattias, Anna, Jessica och Malin. Stående har vi Maria H, Ann, Bengt och Ingemar.


Vilka vändor det blev vet jag ej men jag hoppas ni som sprang lämnar en rapport här under kommentarerna. 

Lägger in en blogg imorgon angående tisdagen.

Ha det bra så länge, vi hörs!


Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards