Alla inlägg den 20 mars 2013

Av SimmaCyklaSpring - 20 mars 2013 20:15

Peter efterlyste för en tid sedan en bild på Olga, vi har ju talat om Olga så många gånger utan att vi har sett henne så jag tror Peter börja undra om hon verkligen finns. Men se det gör hon. Hon heter Olga Bondarenko och var en duktig långdistanslöpare, hon tävlade för Sovjetunionen under 1980-talet och tog medalj på både EM och VM på distanser mellan 3.000 och 10.000m Hon körde intervaller som fortfarande bär hennes namn. Sådana körde vi ikväll. 


Denna bild är lånad från nätet.

 

Men i sedvanlig ordning började vi med en gruppbild.


På knä ser vi här en ny bekantskap i vårt gäng, Anna heter hon och jätteskoj att du dök upp. Sen har vi Lisa, Sandra, Johan, samt Mattias A som sprungit Marathon i Rom i helgen. Bakom ser vi Emma, Ann, Ingemar, Mattias G samt Jenny P som kommer från Allingsås men är i Säter på besök och passar på att få springa med lite löparkompisar. Jätteskoj att du också kom till oss och vi hoppas att få se även dig på fler löppass. 


Ja då var det det här med "olgor" det är en serie intervaller av olika längd och olika fart. En serie tar i grova drag mellan nio och elva minuter beroende på hur snabb man är. Efter en sådan serie är det joggvila i fem minuter varefter vi börjar om från början. Tre sådana omgångar körde vi vilket i grova drag blir sex kilometers löpning. Jag skriver inget mer. Nu börjar det bli så pass ljust så det går att fotografera ute även efter kl sex. Så här kommer några bilder från kvällens pass.


Johan är precis i färd med att vända, vändpunkterna var markerade med en plastkasse.


Sandra ångar på för fullt.



Mattias A och Ingemar ser vi ryggen på och Lisa jagar tätt efter.


Emma försöker skapa sig en lucka men Anna o Mattias G hakar på.


Här kommer Jenny P med Ann strax bakom.


När intervallpasset var klart var det en stunds lugn nerjogg varefter vi samlades vid simhallen för några avslutande övningar. Det blev inte så många för det var både blåsigt o kallt så vi fann för gott att göra kväller. Nu kan då alla med gott samvete i kväll vila ut för det var ett riktigt kämpapass av alla. Ha det nu så bra och vårda eventuell träningsvärk. Vi synes o höres. 


Tack så länge.



Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards