Alla inlägg den 2 mars 2013

Av SimmaCyklaSpring - 2 mars 2013 18:15

Ja det kan man verkligen säga. För min del slutade det alldeles nyss efter ett besök i Falun. Men vi tar det väl från början.


  Här är tappra gänget som slöt upp inför vårens premiär av lördagslöpningar. Peter, Sandra, Pär, och så jag då som fick vara med på bild då Johan ställde upp som fotograf. Johan som åkt både Öppet spår och StafettVasan stog över löpningen idag. Vi ser även Ann, Lisa och Malin.


Eftersom jag fått lite vårkänslor här dom sista dagarna, jag tycker mig se mer o mer asfalt så igår tog jag av dubbdäcken och satt på sommardäcken. Det visade sig att det var inte klokt gjort. Vi drog i alla fall iväg mot Dalsbyn och Nämsbo, upp över Åsen o ner till badet.


  Här ser vi Malin, Lisa o Sandra som lagt på en liten fartökning över Åsen.


  Ann kommer här i full fart jagad av Pär o Peter.


När vi kom ner till badet tog Pär o Peter höger o närmaste vägen till Simhallen och fick då nio km. Tjejerna tog vänster mot Dalkarsnäs. Det blev lite kallt på cykeln så jag for före till Dalkarsnäs. Där såg jag "romlinsbröderna" så jag stannade till och talade med dom en stund. När sedan tjejerna passerat skulle jag åka ikapp. Då bar det sig inte bättre än att jag på det hala underlaget slog omkull mig. Det kändes ju helt onödigt, inte kändes det skönt heller, nej just då kunde jag inte komma på mycket att glädjas åt. Skulle vara att jag levde då, men just då kändes det som att även det kunnat kvitta. Jag hade ju inte kommit ikapp tjejerna så dom märkte ju inte att jag ramlat. Jag insåg ändå att jag inte skulle cykla på ett tag så jag la upp väster arm på midjeväskan och gick bort till Nisshyttevägen. ca 1,5 km, där var det så pass bra underlag igen så jag krängde mig upp på cykeln och rullade försiktigt hemåt. I Nämsbo kom jag ikapp tjejerna som undrat vart jag tagit vägen. Dom hade inte sett mig i Dalkarsnäs. När tjejerna var tillbaka vid Simhallen hade dom sexton km i benen, det var inte illa på premiärturen.


Jag avvek dock och rullade hemåt och väl där så skjutsade Johan mig till akuten på Falu Lasarett. Där var det många idag med liknande bekymmer som jag. Om det berodde på att dom varit ute och tränat på cykel i halkan skall jag dock låta vara osagt. 


Fyra timmar senare var jag både röntgad och undersökt av läkare. Inga ben verkade vara trasiga, men nu skall jag dit igen inom två veckor för att bli magnetkameraundersökt, dom var rädda att det är några senor som kunde vara skadade och är det så måste man tydligen bli opererad inom sex veckor. Vi får väl hoppas att det inte är på detta vis för det är liksom inget som ingår i min planering. Med två påsar värktabletter fick jag så lämna akuten för att åka till Lisa o Johan för att få lite mat. Det var ju faktiskt så att man börjat bli lite hungrig.


  Sådär, mätt o belåten, ja åtminstonde mätt ses jag här hemma hos Lisa o Johan. Armen uppbunden med ett fint blått band, det är väl en nyare variant av Mitella vad jag förstår. Hoppas jag inte behöver gå såhär allför länge bara.


Hursomhelst så ses vi om vi orkar o kan på onsdag, dock utan cykel för min del. Men träning i någon form blir det så boka inte upp er på något annat bara för att jag har lite ont i en arm. Men om detta kommer det väl ett inlägg i vanlig ordning på måndag. Ta det lugnt så länge, det skall jag göra, om jag kan vill säga. Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards