Direktlänk till inlägg 16 mars 2013

Långtur i vårvinterväder!

Av SimmaCyklaSpring - 16 mars 2013 12:45

Även om det var kallt i morse så kan man ju verkligen börja ana att det är något annat på gång. Vi startade i minus åtta grader men allteftersom kilometrarna försvann så blev det varmare. Det hann bli nollgradigt innan vi var hemma. Soligt var det hela tiden. En riktigt fin förmiddagstur med andra ord.


  På knä ser vi Anna, Sandra, Sara, Johan o jag. Bakom ser vi Johanna, Emil G, Ann, Ingemar, Bengt och Emil L. Att jag fick vara med på bild berodde på att Lisa börjat känna sig lite förkyld så hon avstod löpningen idag, hon är med på så mycket bilder annars så då passade jag på att få vara med på en bild.


Anna har vi inte sett på ett tag så det var skoj att du var tillbaka. Likaså var det med Emil G. Emil L som för det mesta syns på en MTB var med oss idag för första gången och tog en löptur. Hoppas vi får se dig fler gånger Emil. Vill ni följa Emil på hans cykeläventyr runt jordens alla hörn kan ni göra det på 

http://emillindgren.com/


Här passerar hela gänget järnvägsövergången i Dalsbyn.


Emil G har nyss passerat Norddalen och ser fortfarande pigg ut.




Johan och Emil L ligger här strax bakom Ann som får ta i för att hålla undan.



Tummen upp gör Ingemar.





Sandra o Johanna jagar på så det står härliga till.





Härligt ser även Anna, Bengt och Sara ut att ha. Undra på det i detta sällskap.






Hela gänget har sprungit fem km och är nu framme i Mårtensgård.



För de som tyckte att tio km fick räcka idag vände här och tog sikte på Norddalen för andra gången. Det var Anna, Sara, Bengt och Emil L.




Övriga fortsatte rakt fram och har här svängt höger mot S Kyrkbyn. Men var är Sara??? Jäklar, hon vände i Mårtensgård, jag har hennes bilnycklar och överdragsjacka i min bil. Bara att åka hemåt igen.


Jag hann till simhallen och lägga Saras jacka i hennes bil. När jag sedan åkte för att möta dom hade dom inte mer än några hundra meter kvar. Då blir Sara så glad så hon testar lite nya löpstilar.


Under tiden har det andra gänget hunnit runda både S kyrkbyn o Södersätra och är på väg mot Mårtensgård igen.



Vilken dag, blir knappast bättre. För min del skulle det vara att axeln blir lite bättre så jag kan sätta mig på cykeln igen då. Snart står det nog inte på får jag hoppas.



Lisa vaktar mjölkpallen i Mårtensgård.


Övriga passerar Mårtensgård efter 16 km och skall strax ner i Norddalen för andra gången.


Sandra, Johan o Emil G tar sats för att orka upp en sista gång. Hemska backe.


Ingemar har tagit av mössan och laddar för fullt jagad av Johanna.


Ann har koll på läget och nu är det bara tre km kvar, men först skall Norddalsbacken klaras av.  


Ja, mer än så var det inte för denna dag men det var mycket nog det för alla som var ute och sprang. Nu kan dom lägga sig på rygg i TV-soffan och invänta 5-milen på skidor. Undrar vad jag ska hitta på då, jag som inte ansträngt mig ett dugg. Innan det är kväll kanske det blir en tur på Trainern i källaren, vem vet?


Det vi vet är att det blir ett nytt pass på onsdag. Välkomna då!




 

 
 
emil lindgren

emil lindgren

16 mars 2013 14:13

Tack för att jag fick gästa er och vara med några km. Skoj att följa er. Full fart så ses vi säkert igen.
/ Emil

http://www.emillindgren.com

 
Ingen bild

Kalle

16 mars 2013 14:26

Klart du skall komma och vara med Emil när det passar för dig. Bara skoj ju fler vi är. Du får gärna hjälpa till och sprida bland dina vänner att vi springer. Du vet att alla är välkomna.

 
Ingen bild

Johan

16 mars 2013 16:31

Riktigt härligt pass i kanonväder. Med trötta ben laddar vi om för nästa pass. Ses

 
Ingen bild

Jessica

16 mars 2013 16:44

Riktigt härligt ser ni ut att ha haft! Själv passade man på att sitta inne i en frysbox (Maxihallen) för lite ishockey!!

 
Ingen bild

peter

16 mars 2013 19:31

Oj- vad trevligt ni verkade ha haft i dag, bara glada miner på samtliga bilder! Jag kommer på onsdag om det inte är för kallt! Jag mäste passa mina luftrör nu..

Och nu kan jag försöka få med Henrik Öijer också då han nu såg att Emil var med, kul!!

 
Ingen bild

Maria G

16 mars 2013 20:54

OJ ! Vad fint ni haft ! avis ( själv har jag setat på en spinningcykel i 4 timmar , bra träning också ... , men ni hade det finare ! ) Stora kramar till hela gänget från LInköping.

 
Ingen bild

Kalle

16 mars 2013 21:08

Inte illa Maria, fyra timmar på en spinningcykel. Själv tyckte jag axeln känns bättre så jag satte mig på Trainern. Men icke, efter fem minuter fick jag nog. Går inte att hålla styret. Verkar ha en bit till fyra timmar.

 
Ingen bild

Rebecka

16 mars 2013 22:52

Härliga bilder.
Hoppade över träningen idag.
Men en heldags shopping i sthlm är nog så drygt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 11 april 14:07

Efter att ha cyklat inne hela vintern var det till slut dags att byta kedja på racern. Visserligen satte jag ner den i källaren igen för det blir att köra MTB nu till att börja med när jag börjar med utecykling.   Har även köpt ett par watt...

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 6 april 15:20

Ja här är det full fart så jag kommer mig knappt för att skriva. Mycket källarcykling har det blivit. Nu är jag redo för ett av vinterns många pass.   Fick "låna" två av barnbarnen ett par dagar, och nätter. Här är det sängdags och sagoläsn...

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 21 mars 15:21

Idag tog Lena o jag till att börja med en promenad vid Hundfjället.  Johan, Inez, Lisa och Ally tog några vändor i slalombacken.  Här bär de iväg i stora liften.  Efter ett tag satte jag igång att grilla korv.  Lena håller koll...

Av SimmaCyklaSpring - Onsdag 20 mars 15:28

Idag skulle vi till en stuga på fjället, här är jag och Ally före avfärd.  Inez och Lena har tagit plats på skotertaxin för fjällturen.  Lisa och Johan åkte skidor så vi blev fotade när vi hann ikapp dem.  Nu är vi framme. Sista bit...

Av SimmaCyklaSpring - Tisdag 19 mars 16:27

  Tidigt i morse for jag och Lena mot Sälen. Nu är vi vid Pyramidbageriet i Dala-Järna. Där fyller vi på brödförrådet.  Sen stod det inte på förrän vi var vid fiket i Vansbro.  Mycket gott finns det att välja på där.  Kaffe och sm...

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards