Alla inlägg den 14 juli 2014

Av SimmaCyklaSpring - 14 juli 2014 22:00

Ingen Steven med på bild idag. Nej, han hade problem med cykeln om jag fatta det hela rätt. Då fick han agera fotograf istället. Det skötte han ju riktigt bra. Vart vi skulle fara hade jag ingen koll på mer än att jag hörde Norn nämnas innan vi stack. Då blir det långt ikväll tänkte jag.


Vi drog iväg som  om vi var "tolv fördömda män" på flykt undan rättvisan, även om det var två "kvinns" med. Det blev rena vildavästernkörningen och så var vi bara elva. Vi rundade Ljustern och Dalkarsnäs och Lerviken. Även Vikmanshyttan passerade vi innan vi helt plötsligt bara var nio. Här började det småregna så jag passa på och ta en bild så jag skulle få ner kameran i plastpåsen innan det börja regna lite mer. Och det gjorde det. Jäklar vad det regna när vi hade passerat Acktjärn och kom till Nisshyttan. Då tog vi raka vägen mot Lerviken igen och då var det riktigt blött efter grusvägen så vi hade fullt sjå att se var vi var.


Det gick dock bra och väl hemma så var det bara att göra ren cyklarna. Det var lätt gjort, det var ju inget som torkat fast precis.


Här är snoan vi åkte. 37 km blev det och det tog 1.35 Till Norn kom vi inte och lika bra var väl det. Då kanske vi inte hade varit hemma än.


Lite småkuperat var det också så alltid gav det väl något.


Nu är det bara att ladda batterierna till onsdagskörningen. Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 14 juli 2014 21:00

Är ju sugen att testa lite nya recept ur nya boken. Hamburgerbröd har jag aldrig bakat så det vill jag testa.


In med dem i den avslagna ugnen så får vi se om det händer något.


Jodå, när det gått några timmar så ser det faktiskt ut att det kan bli något även av denna deg.


Riktigt tjusigt blev det om jag får säga det själv. Och det får jag ju, hoppas bara att de duger att äta också.


Nej nu har jag inte tid att sitta här. Nu skall jag ner till Steven och se vad han hittat på till kvällens pass. Orkar jag något efter kvällspasset kommer det väl någon rad om det också.


Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 14 juli 2014 07:27

Vaknar tidigt som vanligt. Vädret inte det bästa. MTB-träning till kvällen. Tja, vad passar väl bättre än att sätta igång en deg. Vädret blir ju bättre så småningom och då kan det vara bra att ha. Ja, vad är det jag har på gång måntro? Ja lägg en kommentar och gissa på!


Har jag tur så kommer svaret före kvällen. Vi hörs o syns! 

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards