Alla inlägg under augusti 2012

Av SimmaCyklaSpring - 22 augusti 2012 20:00

Sådär, då var vi igång igen. Hela elva stycken var vi som slöt upp till kvällens intervallpass.

 

På knä ser vi Johan, Rebecka, Maria och Linda som var en ny bekantskap för oss, hoppas du känner dig välkommen och att vi får se dig fler gånger på våra träningar. Stående ser vi Malin, Jessica, Maria, Ingemar, Ann, Emelie och så jag själv då som också fick vara med på bild.


 

Innan vi ger oss ikast med kvällens huvudövning som är intervaller är det en ordentlig uppvärmning med lite löpskolningsövningar av olika slag. Maria instruerar och alla övriga suger i sig så att det skall bli rätt.


 

Här går det undan så det står härliga till. Det verkar som alla skött sommarträningen bra för jäklar vilken fart det var på alla ikväll. Visserligen är det kanske inte så ofta man kör den här typen av pass på egen hand så risken är väl att en o annan vaknar med träningsvärk imorgon. Men det kan det vara värt.


 

Lite regn kom det under passet och det verkade sniglarna uppskatta, dom hade samlats till möte både här o där. 


Maria kommer vi nu inte att få se lika ofta framöver som vi haft förmånen att göra det senaste året. Maria börjar nu studera på annan ort men hon har lovat att komma på besök när det finns tid till det. Vi önskar dig lycka till med studierna och ser verkligen fram emot att du kommer och är med oss när det passar dig. Du skall också veta att vi är så tacksamma över att du ställt upp och hjälpt oss när du kunnat.

Dom första åren körde vi ju bara långpass på lördagarna men sen Maria blev med har det ju även blivit intervaller en dag i veckan. Vad jag förstod på de som var där så tyckte jag mig förstå att det var en enig skara som ville att vi skall fortsätta i samma anda, så gott vi nu kan på egen hand. Så då gör vi väl det då. 

Men det är inget enmansprojekt, Maria kommer att supporta med lite lämpliga övningar till våra "onsdagsträningar" och själv tar jag fram lite lämpliga förslag på turer till "lördagslöpningarna". 

Sen har jag en önskan om att alla hjälper till att hålla bloggen levande.


Med det slutar jag för idag. Tjingeling så länge!

Av SimmaCyklaSpring - 19 augusti 2012 18:45

Nu på Onsdag kör vi dagen till ära ett intervallpass designat Maria G 

Kom å spring å kom å ha kul i lag med oss andra.

OCH 

SKRIV HÄR SENAST TISDAG OM DU KOMMER ! 
välkommen

Tjing ! 


Av SimmaCyklaSpring - 19 augusti 2012 07:55

Efter en simning och en cykling som var snabbare än vad Maria tidigare presterat så blev det ett Marathon som blev jobbigare än tidigare. Tiden som Maria hade tillgodo inför löpningen höll så sakteligen på att ätas upp alltefter milen klarades av. När Maria några minuter före sex passerade mållinjen hade hon tiden 10.55.52 vilket var 2.07 snabbare än hennes förra personbästa. Nu spelar det visserligen ingen roll i sammanhanget men efter en hel dags slit så gläds man även åt det lilla. Alla som överhuvudtaget tar sig i mål gör fantastiska prestationer. Det kom tävlande i mål ända till målet stängde kl elva. Dom hade då kämpat i sexton timmar. Puh säger jag bara. Som jag förstått har det inte gått att kommentera gårdagens blogginlägg, hoppas det går idag. Det är nämligen första gången jag gör blogginlägg från mobilen och det tar lite tid att lära sig.
Bara Maria får krafterna tillbaka kanske hon återger loppet. Vi ses väl på onsdag.
Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 18 augusti 2012 14:27

Maria har nu passerat växlingsområdet efter 18 mil på cykel. Tiden efter två grenar är då 6.36.25 vilket är ca elva minuter bättre än förra året. Hon såg pigg och glad ut när hon gav sig ut på löpningens 42 km.
Jag återkommer. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 18 augusti 2012 09:59

Efter 1.21.34 vilket är nästan tre minuter snabbare än förra året var det dags för Maria att ge sig ut på 180 km cykling. Först cyklar dom över Ölandsbron och kör en slinga på i grova drag tio mil på Öland. När dom sedan är tillbaka i Kalmar har dom en runda på ca sju mil innan dom är klara med sina 180 km.


Jag återkommer under dagen. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 18 augusti 2012 07:17

Klockan sju gav sig 1.500 ut på en simtur på 3,8 km. Återkommer med fler rapporter under dagen.

Av SimmaCyklaSpring - 16 augusti 2012 11:59

Ann o Ingemar gjorde en kommentar om löpning på lördag. Jag lägger in den som ett nytt inlägg. Häng på dom på en löptur och lägg en kommentar att ni gör det.

 

Långpass på Lördag? Vi utgår i så fall ifrån Knutsbo kl. 09:00 för ett pass på ca 1tim 45min. via Bisp.hyttan över Fjägeråsen till Köningshyttan, Pungmakarbo och tillbaka till Knutsbo.Hoppas några kan hänga med.

 

Tjingeling Tjingeling!

PS. Håll nu tummarna för Maria som kör Triathlon i Kalmar, själv är jag där o supportar. DS.

Av SimmaCyklaSpring - 13 augusti 2012 21:00

I perfekt löparväder samlades ett hundratal löpsugna när det var dags för årets Skedvilunk. Sträckorna man fick välja på var 1,2 km, 2 km, 4,5 km och 8,2 km. Avgiften var 30 kr upp till 15 år och 50 kr för de äldre. Bara att anmäla sig på lämplig bana.


 

  Här informeras det av tävlingsledningen innan det är dags för start.


 

  Ett välfyllt prisbord väntade på att tömmas.


 

  Här ger sig hela skaran löpare iväg. Johan med nummer 147 satsar från början och ses i täten när dom lämnar hembygdsgården bakom sig.


 

  Det fanns som sagt klasser för alla, både stora och små. Här kommer en av de yngre i mål efter att han sprungit 1,2 km.


 

  Emelie som brukar springa med oss i SimmaCyklaSpring-gänget sprang banan som mätte 4,5 km ser vi här spurta mot mål. Hon får sällskap på upploppet av en kompis som sprungit 2 km-banan.


 

  Johan som gick ut hårt blev omsprungen av några som tog det lite lugnare i början. Johan sprang 8 km.


 

  Även Ingemar var med på 8 km och gjorde ett lopp som han var nöjd med.


 

  Liksom Ann, även hon kämpade sig runt på långa banan och gjorde det riktigt bra.


 

  Sådär, här ser vi tre nöjda löpare med plaketter som visat att dom sprungit Skedvilunken 2012. 


I skrivande stund har jag inga resultat tillgängliga med enligt arrangören så skall dom läggas ut på deras hemsida så jag lägger in länken här för den som är intresserad.

http://www8.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_431627/cf_57129/Resultatlista_Skedvilunken_2012.PDF


För övrigt kan jag bara säga att det är sådana här arrangemang som det är värt att vara med på. Kostar nästan inget, nära till, avklarat på en vardagkväll. Kan inte vara bättre.


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se