Alla inlägg under april 2013

Av SimmaCyklaSpring - 15 april 2013 06:00

Vi ses på onsdag kl 17.50 vid simhallen för ett löppass. Det blir lite hastighetsträning, intervaller av något slag alltså. Den som kommer får se, för det gör ni väl.

 

Lägg en kommentar att ni kommr. Välkomna!

Av SimmaCyklaSpring - 11 april 2013 06:00

På lördag kl 08.50 vid simhallen. Egentligen behövs det väl ingen mer information än så. Alla vet vid det här laget att vi kör ett distanspass som går i en fart av sex minuter per kilometer. Ann o Ingemar guidar runt på Sätermarans Halvmarasträckning. Den som tycker att 21 km är för långt springer i vanlig ordning lite kortare så tveka inte att komma.


Välkomna, men glöm inte att lägga en kommentar att du kommer!

Av SimmaCyklaSpring - 10 april 2013 20:25


Vilket gäng vi blev idag, 10 st löpsugna kom och deltog i kvällens pass! Ikväll fick vi hälsa två nya killar välkomna, Daniel och Farhan. På kvällens schema stod det testlopp 6 km. Alltså att alla sprang så snabbt man kunde på 6 km. Bra kämpat av alla!!

Övre raden: Bachir, Daniel, Ann och Ingemar

Främre raden: Farham, Johan, Sandra, Sara, Nina och så jag Lisa som stod bakom kameran ikväll! 


Nu får vi vila benen tills på lördag när det är dags för veckans lugna långpass.

Mer info om det kommer här på bloggen imorgon!

Hoppas vi ses snart igen!!

Av SimmaCyklaSpring - 8 april 2013 06:00

Vi ses på onsdag kl 17.50 vid simhallen för ett löppass. Det blir lite hastighetsträning av något slag alltså. Den som kommer får se, för det gör ni väl. Lägg en kommentar att ni kommer. Välkomna.

Av SimmaCyklaSpring - 6 april 2013 12:15

Idag var vi fler än vi varit ända sedan nyår, hela 14 st slöt upp när det var samling för dagens pass. Det var även vårt tjugonde pass under samma tid. En som legat i riktigt bra är Ann som var med för artonde gången, starkt jobbat Ann. En sak till som är värt att noteras är att vi var yngre än vi någonsin varit, det tack vare en liten kille som heter Sune som var med. Sune behövde dock ej springa idag utan han nöjde sig med att sitta i en vagn framskjuten av pappa Emil. Sune önskade dock att det skulle kunna gå lite fortare. Men det hjälpte inte denna gång för den här truppen håller på lördagarna sex minuter per km och så fick det bli även idag. 


Hela gänget färdig för avfärd. Emil, Sune, Johanna, Sandra, Jessica och Malin. Stående ser vi Bengt, Ann, Lisa, Peter, Pär, Jenny och Sara.


Är man med för första gången och dessutom heter Sune får man en egen bild. Skoj att du var med Sune och hjälpte mig med coachningen.


Sådär, nu bär det av med hela truppen efter Ljusterns strand.


Här passerar vi Dalsbyn i en hiskelig fart.


Här har gänget som kör tio km nyss passerat Åsen och är nu på väg tillbaka till simhallen. Jenny, Peter och Sara i täten. Längst bak ser vi Emil och Sune som jagar Ann och Pär.


20-km-löparna har här passerat Dalkarsnäs.


Härligt härligt i solskenet.


Siktet inställt mot Nisshyttevägen.


Uppför Åsenbacken för andra gången och här går det undan vill jag lova. Bengt springer som om han vore jagad av en flock vargar. Efter detta blev det badet, Dalsbyn och Ovangårdarna för att så småningom landa vid simhallen och alla hade då fått ihop drygt 20 km. Inte illa på en lördagförmiddag.


Nästa gemensamma pass blir som vanligt på onsdag. Om detta kommer ett inlägg lite senare.

Vi ses o hörs. Tack för idag!     Av SimmaCyklaSpring - 4 april 2013 06:00

På lördag kl 08.50 vid simhallen. Egentligen behövs det väl ingen mer information än så. Alla vet vid det här laget att vi kör ett distanspass som går i en fart av sex minuter per kilometer. Sträckor finns efter alla behov så det är bara att komma. 


Välkomna, men glöm inte att lägga en kommentar att du kommer!


PM. Banläggaren har precis lämnat turförslag till imorgon. Två huvudalternativ finns. Ett på 10 km och ett på 20 km. Men i vanlig ordning så går det ju att förlänga och förkorta allt efter behov. Vi ses!

Av SimmaCyklaSpring - 3 april 2013 20:30

Idag fick vi den stora äran att hälsa ytterligare en löpare till vårat gäng. En kille som heter Bachir och kommer från Somalia och sedan två år bosatt i Säter. Hoppas du trivdes med oss och att vi får se dig fler gånger på våra träningar.


På knä ser vi Lisa, Sara och Jenny P. Stående ser vi Jessica, Peter, Emma och Bachir.


Kvällens pass bestod av fyra intervaller om vardera 1.500 m med start på var tionde minut. Men innan det var dags för hårdkörningen blev det lite lugn uppvärmning runt åttahundringen som börjar torka upp så vi snart kan lägga ett pass där också. 


Lisa och Jessica ångar på och är nu ute på tredje intervallen.


Sara, Emma och Peter är en jämn trio som trissar varandra.


Bachir ligger här steget för Jenny P. Jenny som var rejält trött redan här hade ju inget annat val än att fortsätta tillbaka till simhallen.


Även om det kan skönjas lite vår i luften så är det dock fortfarande mycket snö kvar.


Uppladdning inför sista intervallen.


Här bär det av, 1.500m tills vi får vila.


Ja det här är ett riktigt kämpapass, och det är ju sådana som behövs om det skall ge resultat. Nu är ju resultaten inte det viktiga men det är ju en trevlig bonus av att träna i glada vänners lag.


Tack o hej för ikväll. På återseende!

Av SimmaCyklaSpring - 2 april 2013 06:00

Nu är vi inne i de vanliga rullorna igen så vi ses på onsdag kl 17.50 vid simhallen för ett löppass. Det blir lite hastighetsträning, intervaller av något slag alltså. Den som kommer får se, för det gör ni väl. Lägg en kommentar så ses vi. Välkomna.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se