Alla inlägg den 24 april 2013

Av SimmaCyklaSpring - 24 april 2013 20:30

Vi börjar väl med en bild på de som kom till kvällens intervallpass. 


På knä ser vi Malin, Jessica, Sara och Daniel. Bakom ser vi Ingemar, Ann, Peter, Bachir, Mattias och Pär.


Ja kvällens pass kan vi kalla ett pyramidpass. Det var upplagt på följande vis, i minuter räknat. 7, 5, 3, 1, 3, 5, 7. Alltså totalt sju intervaller i lite olika längd med pausar däremellan som bestod av joggvila så vi hann samla ihop oss igen för att kunna börja nästa intervall gemensamt, alltså på samma ställe allihop.

Uppvärmningen klarade vi av på vägen över golfbanan, väl ute på vägen runt Ljustern körde vi några löpskolningsövningar. 


Sedan bar det av, här är några intevaller avklarade och vi är redan i Dalkarsnäs. Jessica och Ingemar ligger här i tätposition.


Peter ligger steget före Bachir och Sara.


Ann, Pär och Mattias ser vi här. Daniel hade lite känningar i ena vaden men ville ändå testa, när han redan på uppvärmningen kände att det inte var bra gav han upp direkt vilket var klokt gjort. Hoppas det inte är någon större fara. Du är välkommen tillbaka när du känner för det.


Nu har vi passerat Dalkarsnäs och får då asfalt under fötterna. Full fart på hela gänget.


Riktigt blåsigt var det bitvis men det var inget som lät hindra oss från att genomföra ett fint pass en onsdagskväll i april.


När sista intervallen var avklarad var vi framme vid sågen och passade då på med några styrkeövningar innan vi joggade bort till simhallen. Vi hade då varit igång 1.15 och jag tror alla kände sig nöjda med det vi presterat.


För de som nu skall springa Sätermaran på lördag är det bara att ladda inför uppgiften. Vi som inte skall springa kommer självklart dit och hejar och vi laddar nu inför denna uppgift. Starten går vid Kungsgårdsskolan kl 11.00 Vi ses där vare sig vi skall springa eller vara åskådare.


Tack så länge.



Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards