Alla inlägg under december 2012

Av SimmaCyklaSpring - 5 december 2012 20:45

Ja i dag var det verkligen vinterväder. Det var många som hittade på andra aktiviteter istället för löpning utomhus. Men några dök upp och dom ser vi här.


Vi var inte fler än att vi kunde ta en "soffbild" Jessica, Mattias, Emil och Malin.


På grund av rådande väderleksförhållanden, -10 och ganska blåsigt så blev det uppvärmingslöpning ner till Dalsbyn. Väl där körde vi tre varv i skapligt hög fart med en kort återhämtningsperiod mellan varje varv. Varje varv är 1.800 m vilket gjorde att det blev ett bra pass i kylan. När vi var tillbaks vid simhallen efter precis en timme visade det sig att vi klarat av 10 km totalt. På frågan om någon frös fick jag direkt svaret, neeej. Så nu vet vi att -10 är inget problem bara man klär sig rätt och det hade alla gjort i dag.


Själv var jag lite fundersam hur det skulle gå att cykla i sådan kyla, har aldrig gjort det förut. I måndags köpte jag ett par vinterskor för cykling som skulle testas på detta pass.


Såhär ser dom ut och nu skulle det visa sig om dom höll måttet. Dom är så pass stora att jag kan ha två par strumpor på mig. Jag tog inga skoöverdrag, för skulle det visa sig att det är för kallt har jag ju sådana att ta till. Lite kall om fötterna blev jag, men kör jag lite hårdare än vad jag gjorde i dag är det absolut inga problem. Satte på nya pedaler innan kvällens pass och dom var inte injusterade. Vänster pedal var helt ok men höger satt för hårt. Det fick till följd att jag fick markkänning en gång med höger axel, det är bara att hoppas att det ger med sig på ett par dagar. Just nu känns det dock inte så skönt.


Nu får vi samla kraft till lördagens långpass, ser ut att bli en fin lördag så vi får se vad jag hittar på till dess. Ha det bra så länge så ses vi då. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 2 december 2012 17:00

Vi kör en onsdagsträning igen.

De som kan o vill samlas alltså på onsdag 5 dec vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00 Det blir intervaller av något slag. Den som kommer får se.


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering.

Välkomna. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 1 december 2012 13:00

Javisst kan vi väl säga så, vi är ju inne i december och vi hade ju även snö på backen idag och sju minusgrader. Helt perfekt för att ta en vinterträningstur. I detta sällskap dessutom kan det inte bli annat än kalasbra.


De som hann i tid till fotograferingen var, på knä, Peter, Märit, Lisa och Jenny. Stående ser vi, Bengt, Ann, Ingemar, Erik och Malin. Lena hade glömt vantarna hemma så hon hade inte tid att låta sig fotas.


Nåväl, när turförslagen var dragna och fotograferingen avklarad var Lena tillbaka så då bar vi av, visserligen var inte klockan nio än men vi har ju aldrig sagt att vi drar kl nio. Vi har ju samling tio i och drar så fort vi är klara. Nu är vi på väg över golfen och idag var det inga golfspelare i farten.


Tätt efter ligger Lena o Erik o lurar. Dom körde en egen liten snoa på fem km.Nu är vi framme i Dalkarsnäs och det står inte på förrän det är dags att bestämma sig för om man skall ta en tur på 11 eller 15 km.


Här kommer Bengt, Märit, Lisa och Peter som valde den längre snoan. Vi tog vägen över Åsen och har här även rundat Gamla Dalsbyn.


Dom hade inte mer bråttom än att dom stannade till en stund och lät sig fotograferas.


Nu var det inte långt kvar till simhallen och när vi passerade hemma hos mig passade jag på att tacka för idag. Lena o Erik satt redan hemma o väntade på mig så jag körde in cykeln och sedan tog vi bilen ut till simhallen för en simtur och han precis dit innan dessa fyra löpare kom dit. Det visade sig att jag hade missat lite i uppskattningen av sträckan. Ingen var ledsen över det utan konstaterade att dom hade fått hela 16 km mot utlovade 15. Det blev alltså en liten bonuskilometer idag. Det var väl bra. 


Nu får vi pusta ut resten av helgen så ses vi för ett litet snabbare pass i veckan. Kom ihåg att det blir på onsdag denna gång. Det kommer en blänkare om de så småningom. Ha det bra tills dess. Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimmaCyklaSpring med Blogkeen
Följ SimmaCyklaSpring med Bloglovin'

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se