Alla inlägg den 14 maj 2014

Av SimmaCyklaSpring - 14 maj 2014 21:30

Hela 24 cykelsugna slöt upp till Stevens MTB-pass. Det måste väl vara nytt rekord vad jag förstår. Inte illa på en onsdagkväll i Säter. Inte illa oavsett var det hade varit vill jag påstå. Här ger Steven lite instruktioner inför kvällens pass. Steven ser vi här som nr två från vänster.


Men här kan vi inte stå och snacka så nu drar vi.


Vi kör mot Mårtensgård, då är det inte lättkört någon lång sträcka. Snart bär det rakt ner i Norddalen. Alla som har cyklat den vägen vet att där gäller det att ta i när man skall upp på andra sidan.


Nu har vi passerat Södra Kyrkbyn och är framme vid bron i Stora Skedvi. Där delar vi upp oss i två grupper så de som tycker att det har gått lite väl hårt fram dit väljer att följa med mig. De som tycker att de har ork så de kanske rent av orkar öka farten ytterligare samt hålla den lite längre följer med Steven. Så fick det bli.


Vi som tog den lite kortare varianten blev nio och här är vi på väg uppför backen till Bispberg efter att först ha passerat Bispbergshyttan och Hällbo. Här går det tungt vill jag lova.


Efter Bispberg blev det skönt ett tag för då lutade backarna helt plötsligt åt rätt håll för en liten stund. Här har vi passerat Mårtensgård och Norddalen för andra gången. Då kan behöva pusta ut ett tag. Innan vi skildes åt hade vi kört hela 24 km.


Här ser vi kartbilden vart vi cyklade.


Höjdprofilen visar att det blev en riktigt jobbig runda. Sammanfattningsvis kan vi säga att det gick riktigt bra. Alla kämpade så det stod härliga till och även om orken är väldigt olika när vi är såhär många så var det inga problem. Det var fri fart emellanåt så de starka kunde köra sig trötta. Däremellan väntade vi på varandra så jag tror att alla var nöjda med kvällens pass.


Hade nyss en snabb telefonkontakt med Steven och fick höra att deras tur blev 33 km. Under den vändan råkade de ut för ett kedjebrott som dock klarades av samt en punktering som också fixades på direkten. 


Ja, det var väl allt för denna gång så med det tackar Steven o jag för ikväll. 



Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards