Alla inlägg den 7 september 2013

Av SimmaCyklaSpring - 7 september 2013 12:45

I en härlig sensommardag blev det stor uppslutning av träningssugna. Vi var hela tolv stycken och idag visade vi verkligen att i denna grupp kan alla vara med. Det var över 50 år i skillnad mellan yngste och äldste deltagare. Men vad gör det bara man är beredd att kämpa. Det var verkligen något alla var idag.


Från vänster ser vi Emil med Lindgren junior framför sig som lystrar till namnet Sune, det var inte första gången Sune var med och jag hoppas att det inte var sista gången heller. Förra gången Sune var med åkte han i servicevagnen hela tiden men idag hade han sin egen cykel med sig.

Vi ser även Daniel, Sara och en Emil till samt Jusso, Märit, Malin, Lisa, Ann och Johan.


Härligt gäng och alla var sugna på att ge sig iväg. När jag berättade att det skulle bli en runda på 16 km sken Sune upp och sa, oj 16 km, som jag tyckte verkade Sune att det var häftigt. Jag hade ju planerat mycket stig och vissa branta partier så det var väl inte det lämpligaste med vare sig vagnen eller Sunes lilla cykel. Sune och Emil är ju inte de som bangar ur i första taget så de hängde på så länge det gick.


Här är vi med Sune i täten, på väg upp mot skogen bakom simhallen. Jag kan villigt erkänna att jag var lite skeptisk till hur det här skulle gå. Den oron visade sig dock helt obefogad. Sune har nog fått pappa Emils gener så vi har nog en ny duktig cyklist på gång.


Efter att ha passerat lite besvärliga stigar är vi ute på golfbanan och det är mer lättkört och Sune ligger här lite före övriga gänget.


Kan ni ta och skynda på lite, verkar det som Sune tänker.


Nej nu väntar jag inge längre, jag drar.


Efter drygt fem km har vi passerat Lodstöparbo och då tycker Emil att det är dags att vända. Det tyckte inte Sune men efter en kortare disskussion så blev det som pappa ville denna gång.


Nu har vi avverkat ytterligare en km i rejäl motluta och är nu framme vid Abborrtjärn för en välbehövlig återhämtningspaus. Det finns verkligen fina platser i vår omgivning man får se om man orkar lyfta ruman ur soffan och följa med på våra turer.


Nu har vi en kort bit kvar på stigen innan vi är nere vid Viken och då återstår bara fem km grusväg innan vi åter är vid simhallen. Här ser vi Daniel och Märit komma ångande med lätta steg.


Här breder de ut sig för fotografen. Det syns att de varit med förut så de vet hur jag vill ha det.


Tycker det är så fint vid passeringen av ån så det får bli en sista bild på dagens tur. Johan och Märit ser vi här.


Kan väl lägga in dagens tur tagen från kartan så ser ni på ett ungefär vart vi varit. Eller snarare riktigt exakt vart vi varit.


 

Att det bitvis var riktigt kuperat syns på denna bild, framförallt mellan tre till fem km. 


Jag dagens tur blev nästan 17 km så nu gäller det att vila för alla som sprang. Själv sprang jag ju inte men jag lär försöka hålla mig lite lugn ändå så min fot får lite vila.


Om inget oförutsett händer, och fötter, så hoppas jag vi syns nästa lördag. Ha det bra till dess och tack för idag!



Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards