Alla inlägg den 15 maj 2013

Av SimmaCyklaSpring - 15 maj 2013 19:39

Ja nu förstår jag om ni blir förskräckta men ikväll körde vi tävling så det stod härliga till. Hela fyra stycken till och med. De som var med på detta var:


För omväxlings skull tog vi ingen bild nere vid simhallen utan det fick bli uppe i skogen på en lämplig stock. På den ser vi Sandra, Maria och Ann. Stående har vi Ingemar och Bachir. Just i detta ögonblick är samtliga lyckligt ovetande om vad som väntar.


Vi började med att jogga runt en bana på 1.100m så att alla skulle hitta runt när det väl blev "tävling" nåja så allvarligt är det inte. När det sedan var dags för det stora allvaret blev det tidtagning. Ja, jag tog inte tid hur lång tid det tog att springa ett varv, nejdå, jag startade inte klockan förrän förste löpare var i mål. Sedan blev det dags för start på andra varvet och då var det jaktstart som gällde utifrån tidsskillnaderna på första varvet. Vi körde fyra snabba varv med start på var nionde minut. Lite justeringar gjorde jag efter de olika varven så att det skulle bli så jämt som möjligt. Jag kan lova att alla tog i så det stod härliga till. Nej, nu är det dags för lite bilder. Håll till godo.


Nu är det bara några hundra meter kvar till mål på sista varvet. Sandra ligger i täten tätt följd av Ann, Bachir och Maria. Ingemar kan skymtas mellan träden.


Sådär, Maria kämpar på för att hålla Ingemar bakom sig och Ingemar ger allt för att komma ikapp.


Nu ser vi att Sandra kommit i mål tätt följd av Ingemar, Bachir, Ann och Maria. Riktigt jämt blev det och jäklar vad alla kämpade. Man kunde nästan tro att det var VM.


Sandra pustar ut och även Maria, fast hon föredrar att göra det liggande.


Ja det var ingen som kom i mål oberörd ikväll. Bachir föredrar också att vila liggande och har tagit sin tillflykt till stocken som vi tog gruppbilden på.


Tummen upp gör Bachir och det kan vi alla göra efter kvällens pass.


Det var allt för idag. Tack o hej!




Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards