Alla inlägg den 20 januari 2015

Av SimmaCyklaSpring - 20 januari 2015 17:00

Ja minsann, nu är det verkligen segt. Tror jag varit småkrasslig till och från en hel månad nu och inte känns det som jag är pigg än på ett tag. Visserligen är det inte värre än att jag börjat arbeta igen, men därifrån till att träna känns det som det är en bra bit kvar. 


Men appropå uppförsbacke, är det något jag är dålig på när jag cyklar så är det att ta mig uppför, just det, uppförsbackar. Jag kan hänga med många i flera mil, men när det blir en uppförsbacke så är jag avhängd direkt. Men nu skall det bli annat av. Jag har nämligen varit till en som håller på med idrottsskador och ger massage.


Jag landa ju på vänster axel för två år sedan och det var ju inte alls bra. Det har väl så sakteliga blivit bättre tills jag en dag i höstas råka komma för nära ett stort träd som stod lite felplacerat i skogen. Fick alltså en smäll till på min vänstra axel och det hjälpte ju inte min rehabilitering på traven, nej snarare tvärt om. Nu har jag alltså varit och fått lite hjälp med det bekymret och i samma veva kollade han upp hur det stod till med övriga delar med maskineriet. Det var väl inte tip top för att uttrycka mig mildt. Det visade sig att jag hade några muskler i benen som, hör och häpna, var inaktiverade. Det lät ju märkligt i mina öron men det verka vara en förklaring till varför jag är så klen i uppförsbackar. Jag hoppas det i alla fall. För nu lyckades han få fart på dem så han lovade att jag skulle märka skillnad. Nu har jag ju varit krasslig så jag har inte hunnit testa än men man får ju hoppas och tro att det ligger något i det han sa. Så nu jäklar skall jag inte bli frånåkt i uppförsbackarna i sommar. "Fan trot"

Hej så länge, vi hörs!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards