Direktlänk till inlägg 21 augusti 2016
Efter racerturen igår satte jag igång en deg. På morgonen idag var det riktig fart på den.
Efter att dela jag delat den i 80-gramsbitar blev det några timmar till på plåtjäsning. Gräddningen har börjat.
En titt in i värmen, ser riktigt bra ut.
Sex timmar och nittio bröd senare är det klart. Bara att börja käka då. Halloj så länge!
Efter tio år med bloggandet och över 1700 inlägg känns det som det får räcka. Tack o hej så länge. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
|||
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|