Alla inlägg under juni 2015

Av SimmaCyklaSpring - 16 juni 2015 20:26

Nyklippt gräsmatta och en kopp kaffe på det så kan man vänta in midsommaren. Ja gräsklippning är väl det mest ansträngande jag gjort på fyra veckor. Men nu skall jag börja träna så smått igen. Vid senaste läkarbesöket som var för tre veckor sedan blev jag tillsagd att ta det lugnt ett tag, det har jag gjort. Idag ringde läkaren upp mig för att stämma av hur det var med mig. De hade inte hittat några fel på alla prover de tog senast och han tyckte att jag skulle kunna börja cykla lite smått igen. Inte på någon hög ansträngningsgrad, men ändå börja röra mig lite för att se hur kroppen reagerar. Det var ju ändå lite positivt, äntligen.
Har varit i Avesta idag och på vägen hem stanna jag till för ett besök vid gröna skylten för att inhandla lite sportdryck inför helgen. Där fick jag sådana bra råd och tips så jag börjar våga tro på en framtid på cykeln igen. Men även där var rådet att ta det lugnt några veckor, det skall jag göra för nu börjar det bli riktigt trist. Igår var jag föresten i Gustafs vid Lisa och Johan och då kom Stevens gäng och drog förbi på sina MTB, då svider det vill jag lova. När man själv har en ny som står i garaget och vill ut och köras. Men det skall bli, jag har ju inte köpt den som en prydnad till garaget.
Hoppas nästa inlägg blir ett om cykling. Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 10 juni 2015 18:13

Klockan är sex på morgonen och jag är på tågstationen i den stora sjö- och hamnstaden Säter för att fara till vår kunliga huvudstad Stockholm på lite olika uppdrag.

Det var lite lokproblem men det var snart fixat, på utsatt tid kom ett annat lok så det var bara att ta plats och påbörja resan.

Efter att ha tagit en kopp kaffe på Centralstation med Erik så tog jag tunnelbanan till Ropsten och där var det utsmyckat på detta vis.

Efter en kort promenad var jag vid Hjorthagen och det nya värmeverket som byggs. Där hade jag ett möte med Patrik Eriksson, en 22-årig yngling från Vansbro. Inte vilken yngling som helst vill jag lova, Patrik skall nämligen representera Sverige i yrkes-VM i VVS som i augusti går av stapeln i Brasilien. Vill ni kan ni följa han äventyr på facebook.com/yrkesvmvvs2015
Efter det var det bara att ta tunnelbanan till Odenplan där jag hade ett annat möte inplanerat till kl 13.00


Här sitter jag med Anders Larsson som jobbar med rörfrågor på Byggnads centralt. Vi hade en hel del att gå igenom både vad det gäller dataprogram samt kommande eventuella avtalsförändringar. Det stod inte på förrän klockan blev halv fem och vi var tvungna att sluta för att jag skulle hinna med mitt tåg mot Dalarna igen.

Nu har jag fått tag på en macka som jag i lugn och ro mumsar i mig i väntan på tåget. Tåget gick hemöver på utsatt tid och om inget oförutsett inträffar så är jag väl hemma igen i åttasnåret efter en lyckad dag i Stockholm. Ja, så kan en arbetsdag se ut för mig.
Vi hörs, hej så länge.

Av SimmaCyklaSpring - 7 juni 2015 20:53

Så lugnt som jag tar det nu är det väl risk att det börjar växa mossa på mig. Om ett tag kanske jag ser ut som denna cyklist som jag träffade på i en park i Motala.


Jag fick tre nya kompisar också, det var mig ena riktiga godingar må ni tro. Den ljusa stod i tur att få valpar och ägaren undra om jag ville tinga på en. Nog blev jag sugen, men nej. Det får vara för denna gång.

Hej så länge.

Av SimmaCyklaSpring - 7 juni 2015 20:38

Men för mig blev det ju som åskådare. Det var trevligt det med men det är klart, visst hade jag velat cykla. Nu är det Rikard och Johan som står på startlinjen. Tjejerna blev intervjuade igår efter målgång, grabbarna blev det redan före start. Kanske lika bra det ifall de inte skulle orka prata efteråt.


Kl 08.10 rullar de iväg, härligt solsken och vindstilla. Nej kolla flaggorna i övre kanten. Det blåste så de stod rakt ut. Det blev en slitsam runda i blåsvädret.


En punka och femton mil senare ser vi att de rullar i mål i alla fall.4.57 tog det, och med dessa förutsättningar får de minsann vara nöjda trots allt. Hoppas jag piggnar till till nästa år så jag får vara med och jaga på dem lite.

Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 6 juni 2015 12:54

Här har Evelina, Lisa och Lena tagit startfållan i besittning och klockan är snart 08.00 och då skall det bära iväg är det tänkt.

Här ser vi Maria som skall starta kl 08.24 med ett annat gäng snabbåkande tjejer..

Första start är på gång och nu är det tio mil hårdkörning som väntar.

Här kommer första tjejerna i mål och vi ser här Maria till vänster. Tid 2.41, grymt snabbt på tio mil.

Nu har Lena, Lisa och Evelina kommit i mål på tiden 3.39 och är riktigt nöjda med det, tror jag det.

Målintervju blev det också.

Nu laddar vi för morgondagen då Johan och Rikard skall köra Halvvättern.
Jag återkommer!

Av SimmaCyklaSpring - 5 juni 2015 17:55

Vi passa på att ströva runt lite i Motala innan nummerlappsutdelningen. Det här blir väl det närmaste Vätternrundan jag kommer i år.

Detta är ett monument över ett av Sveriges största byggnadsprojekt genom tiderna. Den nitton mil långa Göta kanal.

Nu har Lena hämtat ut sin nummerlapp, startnummer 24 och startgrupp ett vilket betyder start kl 08.00 i morgon.

Många funktionärer för att kolla att Lena fått rätt nummerlapp.

Lena och Evelina ser vi här för ändring av starttid. Det gick bra, nu är Evelinas och Lisas starttider samma som för Lena. Blir ett tufft gäng som drar iväg kl åtta i morgon.

Jag får fortsätta att vara serviceman. Nu är två nya slang och däck påsatta åt Lena. Nu är allt fixat på den fronten, nu hänger resten på motorn. Den verkar vara i bra trim så det skall nog gå bra.
Det var allt från Motala just nu.

Av SimmaCyklaSpring - 5 juni 2015 06:49

Här bär det av mot Motala och Tjejvättern. Själv lämnar jag cykeln hemma och struntar i söndagens Halvvättern, men Lena är laddad inför Tjejvättern så den här gången får jag nöja mig med att supporta. Det skall bli skoj det med. Kommer fler rapporter så småningom. 

Hej så länge.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se