Alla inlägg under april 2015

Av SimmaCyklaSpring - 4 april 2015 12:23

Idag var jag så förståndig (läses Erik) så jag avstod från att cykla. Inte bra att ta i för mycket när jag inte har varit pigg på länge. Tack o lov var Erik lite sliten så det fick bli lite annat att göra. Inget ovanligt att jag har lite deg i kylen, så jag grädda väl två bröd även idag.


Fint väder även idag och jag har ju många fruktträd som skall beskäras så det är väl bara att börja.


En kaffetår på huggkubben i solskenet satt inte fel.


Lisa har hyrt in sig i vårat garage där hon målar om möbler på löpande band tills hon och Johan skall flytta in i deras nyinköpta hus i Gustafs.

Hej så länge!Av SimmaCyklaSpring - 3 april 2015 12:45

Morgonpigg som jag är så är jag uppe med tuppen. Det passar väl bra när det är påsk. Hann grädda två fruktbröd medan det var lugnt i stugan.


Erik nöjde sig inte med turen igår utan ville ta en tur även idag. Lena föredrog att stanna hemma. Här poserar vi som vanligt för fotografen före avfärd.


Erik på väg över Holmboberget.


Nu är vi snart i Vikmanshyttan i det härliga vädret. Ja det var en riktigt fin tur i solskenet. Tur att jag har lämpligt sällskap som kan få mig att hålla igen, med tanke på att jag varit krasslig så länge. 


Efter det gjorde jag påskens goda gärning för min del. Jag tog ett av bröden jag bakat och for ner till Willys. Där brukar Margarita från Bulgarien sitta och  det gjorde hon även nu. Jag gav henne ett bröd vilket hon tacksamt tog emot. Visst är det tragiskt hur vi har det i Europa, det är ju ändå 2015 och människor svälter och far illa i vår närhet. Jag hade skrivit ett litet brev till henne och översatt till bulgariska, hon läste det under tiden jag var kvar och det verka som hon förstod alltihop. 


Glad Påsk till er alla på livets gräddhylla, visst har vi det bra som kan sätta oss vid välfyllda bord nu till Påsk! 

Av SimmaCyklaSpring - 2 april 2015 16:23

Idag kom Erik hem för att fira påsk och vad passar väl bättre än att ta en liten MTB-tur med mamma och pappa. Eftersom jag köpt en ny kan ju Erik låna min gamla.


Med tanke på hur jag mått under vintern fick det bli en lugn tur. Det tror jag även Lena och Erik inte hade något emot. Vi var överens om att ta en tur runt Ljustern.


Det är lite jobbigt när backarna lutar åt fel håll. Men vi kämpar på. Det är skönt att man får lite användning av sin Garmin igen. Jajustja, det höll jag på att glömma. Det var ju premiärturen på nya cykeln. Även om den idag inte utsattes för några stora prov så känns det som att det här kommer att bli bra.

Vi hörs, Glad Påsk så länge!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se