Alla inlägg under november 2013

Av SimmaCyklaSpring - 6 november 2013 21:30

Ja det var ju så trevligt i lördags så vi kör väl igen. Den som vill med på en tur är välkommen hem så far vi en tur kl 09.00 Fyll flaskorna och ta med något lämpligt att stoppa i munnen emellanåt så orkar vi vara ute några timmar.


Här är en bild från förra lördagen, härligt var det och det blir fint även nu på lördag, så pumpa däcken och kom.


Alla är välkomna. Lägg gärna en kommentar att du kommer, för det gör du väl. Vi ses! 

Av SimmaCyklaSpring - 4 november 2013 21:30

Jajamen, nu är det bara att hålla i. Nu är det så att anmälan till nästa års Vätternrunda öppnade idag kl 19.00 och det gick så bra att nu är Lisa, Johan och jag anmälda. Redan efter två timmar kom det ett bekräftelsemail att vi hade tilldelats en varsin startplats. Snabbt som tusan var jag in och betalade startavgiften så nu finns ingen återvändo. Bara att träna på så jag hänger med Lisa o Johan nästa år. Lisa och jag har ju åkt några Vätternrundor tidigare men för Johan blir det premiär. Johan är ju stark så det går nog bra, Lisa är ju också stark och vet vad det innebär att åka runt Vättern. Jag är ju inte så stark men får förlita mig på min rutin och hoppas att den hjälper mig runt på min nionde runda.


Här ser vi Johan, Lisa och mig direkt efter målgång på årets Halvvättern. Men nu får vi rikta in oss på att för första gången köra dubbla sträckan tillsammans. Det skall bli riktigt riktigt skoj, hur det går lär jag få återkomma till.


Vi hörs o syns, kanhända redan på lördag. Eventuellt lägger jag ut om ett gemensamt MTB-pass igen. Håll koll på bloggen, man vet aldrig vad som händer. Tack o hej! 

Av SimmaCyklaSpring - 2 november 2013 15:15

Hela sex MTB-åkare blev vi när jag idag bjöd upp till en liten cykeltur. Liten o liten, tänkte väl att det skulle bli en tretimmarstur, vilket det också blev.


Innan vi gav oss iväg blev det en bild, kan vara bra att ha ifall vi måste efterlysa någon. Längst till vänster står jag, sedan Lisa, Märit, Johan, Stefan och Rickard. Härligt gäng som var sugna på att trampa iväg så det gjorde vi.


Här har vi åkt ett par mil och är för tillfället ute på grusväg, det blev en tur med även lite stig såväl som asfalt. En hel del backar klarade vi också av. Inte mindre än 640 höjdmetrar hann vi med.


Full fart framåt är det som gäller för tillfället, solen tittade fram en stund så det var riktigt behagligt.


Märit är koncentrerad och kämpar på.


Liksom Rickard.


Tummen upp gör Lisa.


Johan och Stefan jagas här av Lisa.


Aj aj, här var det brant o besvärligt så det blev att gå en bit. Sånt får man ta, det är träning även det.



Ja det var verkligen jobbigt ett tag.


Lisa sliter sig uppför backen. Men snart är det lättåkt igen.


Här är banprofilen för dagen. Närapå 45 km blev det och ca tre timmar tog turen. Hoppas ingen blev avskräckt för tanken är att det är ungefär såhär det kan bli när jag bjuder upp till MTB-körning på lördagar.


Höjdprofilen ser ni här, som synes var det en hel del upp o ner.


Hoppas alla trivdes med dagens tur så att vi kan ses fler gånger. Håll koll på bloggen, man vet aldrig när det blir nästa gång. Men när det blir hoppas jag vi ses igen. 

Välkomna ni som var med idag men även ni som inte var med idag.

Vi ses, tack o hej!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards