Direktlänk till inlägg 21 september 2013

Konstig start men bra slut.

Av SimmaCyklaSpring - 21 september 2013 19:02

Ja idag kändes det konstigt, lite vemodigt när jag vaknade. Inget löpargäng som jag skulle ut med. Men men, en massa trädgårdsavfall som skulle till tippen. Var in på datorn o kolla när tippen öppna, 08.00 bra, har ju lite annat jag vill göra också. Kollar när Säters Cykel & Motor öppnar. Nej vad ser jag, stängt på lördagar, och jag som tänkte hyra släpvagn. Hmm, bara att fara till Borlänge och hyra en då. Efter två stora lass i gallervagnen och vagnen återlämnad är klockan inte mer än tolv. I med lite käk och ut i garaget och röjer ett par timmar. 


Fick i måndags äntligen komma till en idrottsläkare på Lugnet i Falun angående min högerfot som blev överbelastad på Cykelvasan för fem veckor sedan. Har haft väldiga besvär att gå. Tipset jag fick var att ta av pedalerna och sätta på vanliga pedaler så att belastningen kommer längre bak på foten. Ut o kör och höj pulsen så blodcirkulationen ökar, då läker det snabbare menade läkaren. Vad enkelt det låter såhär efteråt. 


Snurra av pedalerna på Lenas "kärringhonda" och på med dem på min MTB. Sen blev det en lugn vända efter stigar i Ovangårdsskogen. 10 km på 40 min vilket blev en fart av 15 km/timme. Inte snabbt men det kändes faktiskt riktigt bra.


När det var gjort stack jag ner till Folket Hus i Säter. Varför det då måntro.


Jo där såg det ut såhär. Hela säsongen visar man alla Leksands matcher på storduken. Enda Folket Hus i Dalarna som har den servicen. Kanonbra tycker jag, alla som gillar hockey och vill hänga med på Leksands matcher kan göra det på "hemmaplan" oavsett var de spelar. Idag spelade Leksand i Karlstad mot Färjestad och Leksand vann till slut efter en mycket spännande match.


Så det blev ju ett riktigt bra slut på dagen trots allt. Nu gäller det bara att vara uppkopplad kl 09.00 imorgon så att man kan anmäla sig till Cykelvasan.


Vi höres!

 
 
Ingen bild

sara

21 september 2013 20:17

Härligt att du fortsätter uppdatera oss om dina äventyr. Du var riktigt saknad i morse...jag och Daniel skulle ta en tur kring sjön men hans vad krånglade så det blev en ensam tur. Saknade självklart resten av gänget åxå. Hoppas vi kan få till lite pass tilsammans även om kalle inte fixar allt. Vad säger ni?

 
Ingen bild

Maria G

21 september 2013 23:04

självklart Sara ska ni fortsätta springa i lag!!! Kom igen nu och engagera er lite ni andra!!!! Och Kalle härligt med lite cykel! Ska bli kul att läsa om Mallis sedan! Själv har jag smidit mina planer för hösten vintern och våren...- mer om dem senare!
KRAM

 
Ingen bild

Kalle

22 september 2013 06:51

Sara, jag och Maria kommer att fortsätta ha bloggen tillsammans och skriva lite om vad vi har för oss. Så håll koll på den så vet man aldrig vad som dyker upp. Det kan bli lite vadsomhelst det.

Maria G, mm det börjar dra ihop sig nu. Och visst skall det bli rapport därifrån oavsett pedaler.

 
Ingen bild

Pär

28 september 2013 09:06

Tråkigt att Kalle slutar som ledare, men förstår beslutet. Jag vill gärna att gruppen fortsätter med gemensam löpning, både intervaller och distans. Hur får vi ihop gruppen igen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 21 mars 15:21

Idag tog Lena o jag till att börja med en promenad vid Hundfjället.  Johan, Inez, Lisa och Ally tog några vändor i slalombacken.  Här bär de iväg i stora liften.  Efter ett tag satte jag igång att grilla korv.  Lena håller koll...

Av SimmaCyklaSpring - Onsdag 20 mars 15:28

Idag skulle vi till en stuga på fjället, här är jag och Ally före avfärd.  Inez och Lena har tagit plats på skotertaxin för fjällturen.  Lisa och Johan åkte skidor så vi blev fotade när vi hann ikapp dem.  Nu är vi framme. Sista bit...

Av SimmaCyklaSpring - Tisdag 19 mars 16:27

  Tidigt i morse for jag och Lena mot Sälen. Nu är vi vid Pyramidbageriet i Dala-Järna. Där fyller vi på brödförrådet.  Sen stod det inte på förrän vi var vid fiket i Vansbro.  Mycket gott finns det att välja på där.  Kaffe och sm...

Av SimmaCyklaSpring - Söndag 17 mars 13:40

Nu har jag kört veckans sista träningspass i källaren och kan konstatera att jag fick ihop drygt 30 mil under veckan. Det är kanon med tanke på att jag varit förkyld lite till och från i fyra veckor, men nu verkar det gå bra igen.   Såhär s...

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 16 mars 13:08

Efter att ha kunnat träna i 18 veckor åkte jag på en förkylning som spökade i flera veckor. Nu har jag i alla fall cyklat på bra nere i källaren denna vecka vilket känns bra. När det är sådant väder som det är idag är jag riktigt glad att kunna cy...

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards