Alla inlägg under augusti 2013

Av SimmaCyklaSpring - 12 augusti 2013 21:30

Ja idag blev det en runda som heter duga. Som vanligt var det en salig blandning av alla tänkbara underlag, både uppför och utför. Ja jäklar vilken skillnad det är på MTB-körning jämfört med racercykling. Puh säger jag bara, vad drygt det är. Men skoj, framförallt i detta härliga sällskap.


Eftersom jag aldrig är säker på att orka vara med ända till slutet så bad jag idag om att få ta en bild då alla var samlade. Här är vi strax före avfärd och det är väldigt mörkt på himlen. Enda hållet det såg skapligt ut var mot Risshyttan, alltså drog vi ditåt.


Efter att ha varit dessorienterad vid vissa tillfällen var vi plötsligt vid gruvhålen i närheten av Magnilbo. Fredrik föreslog att det vore fint att ta en bild i denna miljö och det nappade jag direkt på, trött som jag var så såg jag en chans till en vilopaus. Tänkte ett tag slunga i cykeln i gruvhålet men då ingen av mina kompisar hade någon pakethållare som jag kunde få åka på tillbaka fann jag för gott att slå denna tanke ur hågen.


Här är banprofilen på dagens körning och bilden från gruvhålet är vid 18 km. Kolla höjdskillnaden mellan 15 och 17 km så förstår ni att jag var trött där. Någon sa att det är Säters längsta uppförsbacke och jag är beredd att hålla med.


Lägger in hela banprofilen ifall någon är intresserad att se vart vi varit, själv vet jag som sagt knapp det. Men det är bra när man har en GPS så kan man ju kolla när man kommit hem. Det skall jag göra nu.

Nu blir det att ta det lugnt för egen del så får vi se om jag klarar av Cykelvasan till helgen. Om detta ber jag att få återkomma. Övriga som har kraft och lust kan samlas för en tur redan på onsdag. På Kampvägen i Dalsbyn. Tjejer 18.00 och en grabbgrupp kl 18.15


Själv säger jag God Natt och på återseende!

Av SimmaCyklaSpring - 11 augusti 2013 16:29

Tänkte bara förvarna om att jag tänker bjuda in till ett långpass lördag den 24 augusti på förmiddagen. Det kommer mer info så småningom. Själv har jag varit lite småförkyld senaste veckan och kommande lördag skall jag, om jag är pigg vill säga, testa att köra Cykelvasan, 95 km på MTB. Lägger in en bild hur det såg ut förra året, närmare bestämt den 25 augusti på vår lördagstur.


Så här såg det ut då, Malin i spets tätt följd av Maria G, Ann och Ingemar.


Vi ses!

Av SimmaCyklaSpring - 5 augusti 2013 21:06

Ja så kan man väl säga när vi idag var tolv träningssugna MTB-cyklister som drog iväg från Dalsbyn under Stefans ledning. Som vanligt hade han en kanonfin runda som till stora delar bestod av grusväg. Lite stig och även lite asfalt hann vi med att nöta. 


Här har vi stannat för lite vätskeintag och hämta andan en liten stund. Vi är nu precis i krokarna kring Turbo. Nyss har vi passerat Västerby och det står heller inte på förrän Holmboberget och Lerviken passeras och vi är hemma välbehållna efter ca 43 km. Idag klarade alla vad jag vet av att hålla sig på hjulen också så har vi nu inga större krämpor så ses vi väl på onsdag igen för avfärd från Kampvägen i Dalsbyn kl 18.15 Det finns en särskild grupp för tjejer som startar kl 18.00 från samma ställe.


Hoppas vi ses då, tack för idag!

Av SimmaCyklaSpring - 4 augusti 2013 13:58

På semesterns sista dag blev det en finfin runda i glada vänners lag. Vi samlades och for från Jetmacken kl 09.00 Det blev en massa snurrande i ca 70 km innan vi nådde fiket i Torsång. 


Gott om fikabröd finns det i Torsång. Närmast kameran ser vi Mats, Patrik, Två Peter samt Lars.


Sådär, nu får vi vila lite och njuta av fikat i det härliga vädret.


Efter tre mil till var vi hemma i Säter förutom Mats som bor i Solvarbo så han vek av lite tidigare. Övriga ser vi alltså här, fr v, Lars, Patrik, jag själv, Peter och Peter. Det var den sistnämde Peters fru Milis som ställde upp som fotograf.


Det blev alltså en tur på tio mil, härligt slut på semestern.


Imorgon kan den som vill dyka upp på Kampvägen i Dalsbyn kl 18.15 för en tur på MTB.

Välkomna då!

Av SimmaCyklaSpring - 3 augusti 2013 15:07

Ja då var Utmaningen avklarad och jag ställde upp och samm 375 m i "Lag Sune"


Här är jag på väg upp ur vattnet efter min simtur, det ser ut som jag ligger riktigt bra till men det är som ni förstår många som är före. 

Jag växlar över till Emil Lindgren som är en riktig rackare på cykel. Han hade många att jaga och det gjorde han så bra så att han växlade först.


Vid växlingen till löpning låg vi som sagt först tack vare Emils snabba cykling. Emil har här hängt upp cykeln och då ger sig Lars Svarf ut för vårat lag på fem km löpning.



Emil nöjd och glad efter vad han presterat på cykeln. Tacka för det så fort som han cyklade. Men det var fler duktiga cyklister med så Emil fick verkligen slita idag för att komma ikapp alla.


Lars har här varvat på löpningen och hejas här på av sin dotter Selma som också hon är en duktig MTB-cyklist. Lars gick ut först på löpningen och höll den placeringen ända in i mål. Starkt jobbat Lars.


Här är det uppställning för fotografen och då är även vår "lagkapten" som vi döpte laget efter med. Det är alltså Emils pojk Sune som jag håller i. 


Några fler simmacyklaspringare såg jag och det var Johanna och Maria H som körde hela tävlingen själv. Hur det gick vet jag ej men det kommer väl resultat så småningom. Maria G var också med och hon ställde upp i tävlingsklass som hon vann. Bravo Maria.


Det var allt för idag. Som ni sett på ett inlägg härunder så är ni välkomna att cykla imorgon kl 09.00 från Jetmacken.


Kanske vi ses, välkomna!



Av SimmaCyklaSpring - 3 augusti 2013 09:27

Ja för den som är sugen så är det inte försent. Fram till kl 11.00 går det att anmäla sig till Säters Triathlon. Man kan köra hela rubbet själv eller hjälpas åt, två eller tre går bra. Själv har jag nyss varit ner och anmält ett lag och då såg det ut såhär nere vid tävlingsområdet.


Vad sägs, nog ser det inbjudande ut. Simma 375 m i detta lugna och varma vatten skall väl gå bra.


Det blir en kanondag, så vare sig ni skall delta eller ej så bör ni komma ner och kolla in så kanske ni blir sugna att vara med till en annan gång. Cyklingen är 20 km och löpningen är fem.


Men som sagt, det är inte försent, fram till kl 11.00 är anmälan möjlig.


Vi ses, simma lugnt, det skall jag göra.

Av SimmaCyklaSpring - 1 augusti 2013 13:47

Patrik kommer hem i helgen och vill ha cykelsällskap. Den som vill kommer till Jetmacken i Säter på söndag för en cykeltur på racer med avfärd kl 09.00 Själv räknar jag med att bli med så då är vi två.
Lägg som vanligt en kommentar om ni vill vara med, det går bra att lägga en kommentar även om ni inte vill med. Det går även bra att vara med utan att lägga en kommentar, ni gör alltså precis hur ni vill.
Men hur ni nu än gör så vet ni att ni är välkomna! Nu kör vi!!!

Av SimmaCyklaSpring - 1 augusti 2013 13:34

Tar ett par vilodagar efter senaste vurpan. Såg att "Steven" vurpade igår och drog på sig en lårkaka. Själv vurpade jag ju i måndags och landade på ryggen, slog även i armen och fick en liten "armkaka" om det nu finns något som heter så? vad jag vet är att det finns då godare kakor än den jag drog på mig.
Vi får se hur det blir till lördag om jag kan ställa upp på någon delsträcka på Säter Triathlon. Ställer ni inte upp och kör hela tävlingen själv går det ju bra att ordna lag och köra en sträcka var. Kanhända ses vi på banan på lördag.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards