Direktlänk till inlägg 10 juni 2013

Etapp 1 och 2 på Vätternäventyret avklarat.

Av SimmaCyklaSpring - 10 juni 2013 06:30

Jajamen, vätternäventyret är påbörjat för åttonde gången. Här är vi precis i färd med att fara ner till Motala.


Torsdagkväll och uppladdningen har börjat. Solen har precis gått ner och det är snart dags att sova.


När vi ska ut på torget och hämta våra nummerlappar står självaste Patrik Hjalmarsson där och agerar välkomstkommitté för en stund. Patrik som numer bor i Motala.


Förutom att hämta våra nummerlappar passade vi på att köpa nya däck och slang till våra cyklar.


Lördagmorgon och Lena rullar iväg när starten har gått för hennes femte Tjejvättern.


3.37 senare rullade Lena i mål vilket var en förbättring med sex minuter från förra året vilket då var det snabbaste hon hade åkt. Lite retfullt var att hon blev stående i några minuter på grund av en broöppning. Riktigt retfullt är det när det bara var 350 m kvar till mål. 


Det är inte alla som, bara för att de bor i cykelstaden Motala cyklar speciellt ofta. Ägaren till denna cykel verkar ha annat för sig.


Nu har Lisa och Johan anslutit och det är dags att kolla igenom mässtältet en gång till, Här är det Lena o Lisa som funderar på vad dom eventuellt skulle behöva.


Johan visste vad han behövde, ett par nya sportglasögon.


Äntligen söndagmorgon och Johan, Lisa o jag ses här några minuter före start i det härliga vädret som det ser ut att bli.


Nu är vi i startfållan så nu är det bara sekunder kvar.


Nu är vi samlade vid målet igen. Denna gång tog det 4.39 vilket var en minut snabbare för Lisa och mig jämfört med förra året samt det snabbaste vi har kört. Vi höll ihop hela vägen och allt gick bra. Johan körde för första gången så han får vänta till nästa år för att sätta nytt personbästa.


För min del gäller det att ladda om till nästa helg då det är dags för Vätternrundan. Om detta lär jag väl återkomma vad det lider. Vi synes o höres. Tack o hej så länge.


 
 
Ingen bild

Anna Maria

10 juni 2013 09:03

Va kul det är att följa er! Det är ju alltid speciellt det här med tävlingar som man laddar länge inför och sen helt plötsligt står man där på startlinjen och för min del är magen alltid full i fjärilar. Kanske se vi på nån sim, cykel eller löp-tävling framöver. Ha det gott!
/Anna Maria

 
Ingen bild

peter

10 juni 2013 21:55

Oj vad det ser härligt ut och bra gick det också!! Grattis tiller alla!

 
Ingen bild

Lisa

10 juni 2013 22:26

Fin fina bilder!!:) det var riktigt kul att cykla igår! Ni som inte har gjort det än borde testa, det är en riktig folkfest nere i Motala!!:)

 
Ingen bild

Nina

11 juni 2013 22:14

Heja heja ! Bra kämpat :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 11 april 14:07

Efter att ha cyklat inne hela vintern var det till slut dags att byta kedja på racern. Visserligen satte jag ner den i källaren igen för det blir att köra MTB nu till att börja med när jag börjar med utecykling.   Har även köpt ett par watt...

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 6 april 15:20

Ja här är det full fart så jag kommer mig knappt för att skriva. Mycket källarcykling har det blivit. Nu är jag redo för ett av vinterns många pass.   Fick "låna" två av barnbarnen ett par dagar, och nätter. Här är det sängdags och sagoläsn...

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 21 mars 15:21

Idag tog Lena o jag till att börja med en promenad vid Hundfjället.  Johan, Inez, Lisa och Ally tog några vändor i slalombacken.  Här bär de iväg i stora liften.  Efter ett tag satte jag igång att grilla korv.  Lena håller koll...

Av SimmaCyklaSpring - Onsdag 20 mars 15:28

Idag skulle vi till en stuga på fjället, här är jag och Ally före avfärd.  Inez och Lena har tagit plats på skotertaxin för fjällturen.  Lisa och Johan åkte skidor så vi blev fotade när vi hann ikapp dem.  Nu är vi framme. Sista bit...

Av SimmaCyklaSpring - Tisdag 19 mars 16:27

  Tidigt i morse for jag och Lena mot Sälen. Nu är vi vid Pyramidbageriet i Dala-Järna. Där fyller vi på brödförrådet.  Sen stod det inte på förrän vi var vid fiket i Vansbro.  Mycket gott finns det att välja på där.  Kaffe och sm...

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards