Alla inlägg under maj 2013

Av SimmaCyklaSpring - 16 maj 2013 13:00

På lördag kl 08.50 vid simhallen. Egentligen behövs det väl ingen mer information än så. Alla vet vid det här laget att vi kör ett distanspass som går i en fart av sex minuter per kilometer. Sträckor finns efter alla behov så det är bara att komma. 


Välkomna, men glöm inte att lägga en kommentar att du kommer!

Av SimmaCyklaSpring - 15 maj 2013 19:39

Ja nu förstår jag om ni blir förskräckta men ikväll körde vi tävling så det stod härliga till. Hela fyra stycken till och med. De som var med på detta var:


För omväxlings skull tog vi ingen bild nere vid simhallen utan det fick bli uppe i skogen på en lämplig stock. På den ser vi Sandra, Maria och Ann. Stående har vi Ingemar och Bachir. Just i detta ögonblick är samtliga lyckligt ovetande om vad som väntar.


Vi började med att jogga runt en bana på 1.100m så att alla skulle hitta runt när det väl blev "tävling" nåja så allvarligt är det inte. När det sedan var dags för det stora allvaret blev det tidtagning. Ja, jag tog inte tid hur lång tid det tog att springa ett varv, nejdå, jag startade inte klockan förrän förste löpare var i mål. Sedan blev det dags för start på andra varvet och då var det jaktstart som gällde utifrån tidsskillnaderna på första varvet. Vi körde fyra snabba varv med start på var nionde minut. Lite justeringar gjorde jag efter de olika varven så att det skulle bli så jämt som möjligt. Jag kan lova att alla tog i så det stod härliga till. Nej, nu är det dags för lite bilder. Håll till godo.


Nu är det bara några hundra meter kvar till mål på sista varvet. Sandra ligger i täten tätt följd av Ann, Bachir och Maria. Ingemar kan skymtas mellan träden.


Sådär, Maria kämpar på för att hålla Ingemar bakom sig och Ingemar ger allt för att komma ikapp.


Nu ser vi att Sandra kommit i mål tätt följd av Ingemar, Bachir, Ann och Maria. Riktigt jämt blev det och jäklar vad alla kämpade. Man kunde nästan tro att det var VM.


Sandra pustar ut och även Maria, fast hon föredrar att göra det liggande.


Ja det var ingen som kom i mål oberörd ikväll. Bachir föredrar också att vila liggande och har tagit sin tillflykt till stocken som vi tog gruppbilden på.


Tummen upp gör Bachir och det kan vi alla göra efter kvällens pass.


Det var allt för idag. Tack o hej!
Av SimmaCyklaSpring - 13 maj 2013 06:00

Vi ses på onsdag kl 17.50 vid simhallen för ett löppass. Det blir lite hastighetsträning, intervaller av något slag alltså. Den som kommer får se, för det gör ni väl.

 

Lägg en kommentar att ni kommer. Välkomna!

Av SimmaCyklaSpring - 12 maj 2013 20:02

Nu är det snart dags för triathlonsäsong ! 


Dalacupen är en serie tävlingar som pågår från 20/ 5 till slutet av augusti och avgörs på vardagskvällar ,

så: kolla in länken och kom å tävla, titta, heja !

http://www.dalacupen.se/sv/taevlingar/dala-sports-academy-triathlon


tjing ! 

Av SimmaCyklaSpring - 11 maj 2013 11:30

På knä ser vi Anna, Sara, Jenny och Bengt. Stående ser vi Ann, Ingemar, Pär och Daniel. Huvudspåret bestod idag av en runda på 15 km och det tyckte alla lät strålande så det var väl inget att vänta på så vi körde igång direkt.


Vi drog iväg direkt upp i skogen bakom simhallen, idag blev det både stig och skogsvägslöpnng. Ingen asfalt, förutom några meter på slutet då. Men det var som sagt inte många.


Nog är det härligt att vara i skogen. Ingemar funderade om vi kanske skulle få höra någon gök idag.


Här passerar vi golfbanan. Helt otroligt vilka gräsmattor dom har där.


Nu börjar vi närma oss slutet på uppvärmningen. Vi har snart sprungit fem km och vi skall snart uppför backen till Lodstöparbo.


Det är verkligen en backe som heter duga, trots det så är det inte värre än att Jenny orkar njuta lite av den fantastiska utsikten som det är därifrån. Samtidigt som Jenny njöt av utsikten så kunde vi även höra hur göken gal. 


Nu är vi på stigen som går ner mot vägen runt Ljustern vid viken. Daniel ligger här i täten. Han hade lite bråttom för han skulle visst på kalas.Det är lite besvärligt med alla stenar o rötter och det bar sig inte bättre än att Ann råka snubbla på ett ställe och blev lite skrapad både här o där men inte värre än att hon kunde fullfölja dagens tur.


Jag hade dock tur och klarade mig helskinnad med hjälp av cykeln.


Det var allt för idag, nu ses vi på onsdag de som orkar o vill.

Hej så länge!Av SimmaCyklaSpring - 9 maj 2013 06:00

På lördag kl 08.50 vid simhallen. Egentligen behövs det väl ingen mer information än så. Alla vet vid det här laget att vi kör ett distanspass som går i en fart av sex minuter per kilometer. Sträckor finns efter alla behov så det är bara att komma. 


Välkomna, men glöm inte att lägga en kommentar att du kommer!

Av SimmaCyklaSpring - 8 maj 2013 20:00

Ett rejält backpass blev det ikväll. Hela tio vändor i backen upp till Skönviks IP med start på 2.30 Men i vanlig ordning skulle löparna förevigas.


På knä ser vi Sara och Bachir. Stående har vi Ingemar, Ann, Peter och Mattias. Mattias som för övrigt var på Lidingö i lördags och sprang Lidingö ultra, ett lopp på hela 50 km. Starkt jobbat Mattias, och att sedan komma på ett pass med oss redan idag var bra gjort.


Ja när nu detta var gjort så drog vi iväg rakt upp i skogen för lite uppvärmningslöpning. Vi hann även med lite övningar innan det var dags för huvudpasset för kvällen. Hur det gick till har jag ju redan skrivit ovanför bilden, märkvärdigare än så var det inte, men jäkligt drygt är det att köra backen tio gånger. Verkligen bra jobbat av alla som var med idag.


Här kommer hela gänget farande i en hiskelig fart uppför backen.


Peter var så uppe i varv så han hade svårt att hålla igen på nerjoggen efter att ha kört i backen tio gånger. Nu är vi alltså på väg tillbaka till simhallen. Efter ett par övningar till så skildes vi för denna gång men redan på lördag ses vi igen för en tur av det lite lugnare slaget.


Tack o hej för denna gång!


Av SimmaCyklaSpring - 6 maj 2013 06:00

Vi ses på onsdag kl 17.50 vid simhallen för ett löppass. Det blir lite hastighetsträning, intervaller av något slag alltså. Den som kommer får se, för det gör ni väl.

 

Lägg en kommentar att ni kommer. Välkomna!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se