Alla inlägg under januari 2013

Av SimmaCyklaSpring - 14 januari 2013 06:00

Vi kör en onsdagsträning igen.

De som kan o vill samlas alltså på onsdag vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00 Det blir intervaller av något slag. Den som kommer får se.


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering.

Välkomna till ett pass med glada vänner!

Av SimmaCyklaSpring - 9 januari 2013 20:00

Kan man säga annat när vi blir hela elva stycken som sluter upp en onsdagkväll mitt i vintern för att köra intervaller.


  Jajamen, hela elva blev vi denna kväll även om det nu bara är nio med på bild. På knä ser vi två Mattias samt Märit. Stående ser vi Maria H (som inte skulle komma men kom ändå, bra Maria)  Emma som åkt ända från Falun, starkt Emma. Sara som dök upp igen, skoj skoj att du kom tillbaka. Peter, Ann och Ingemar. Det är självklart lika skoj med alla er andra också för utan er blir det ju inget.


Efter lite snabb information om vad jag tänkt till kvällen stack vi. Precis då kom Pär som bara någon timme tidigare skrivit att han inte kunde komma. Men det visade sig att han hann hem så då var det bara att hoppa i löparstassen och iväg igen. Då var vi alltså hela elva stycken.


Vi joggade bort till första badplatsen. Efter några löpskolningsövningar bar det iväg efter gångbanan upp på Åsen. Hela sex vändor blev det med start på var sjunde minut. Ett riktigt bra pass om jag får säga det själv som jag bestämt tror att vi kommer att köra fler gånger. Det är verkligen en backe som heter duga och att ta den hela sex gånger är verkligen starkt. Jag blev riktigt imponerad av er alla i kväll. Ni är otroliga att kämpa. När vi sedan joggat tillbaka till simhallen och pustat ut lite så hade det gått en timme och en kvart och det var dags att skiljas för denna gång.


Men vi ses när vi syns, håll koll på bloggen, man vet aldrig när det blir, men ha det så bra till dess!

Av SimmaCyklaSpring - 6 januari 2013 11:00

Vi kör en onsdagsträning igen.

De som kan o vill samlas alltså på onsdag vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00 Det blir intervaller av något slag. Den som kommer får se.


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering.

Välkomna!

Av SimmaCyklaSpring - 5 januari 2013 13:00

Tänkte ta en fintur på min MTB i lugnt o behagligt tempo. For strax före nio för att kolla om det fanns någon likasinnad nere vid macken. Hann inte mer än dit så dök Peter upp. Vi slog följe mot Gustafs. Vi var överens om att vi skulle ta en fika på Gustafs Café, men innan dess skulle vi ta en liten sväng. Vi passerade både Torsång och Stora Tuna innan vi så småningom hamnade i Gustafs.


  Då visade det sig att fiket var stängt. Vi stannade till för vi behövde ju dricka lite. Då hade vi sån tur att dörren öppnades och ägaren undrade om vi ville ha kaffe. Klart vi ville men ni har ju stängt sa Peter. Ja kom in ni, nog kan ni få en fika för det. Det var just vad vi fick det, vi behövde inte betala ett öre. Vi fick ta vad vi ville i brödväg, det var inte lite att välja på vill jag lova.


  Under överinseende av självaste Marilyn Monroe inmundigar vi en helt underbar fika. Tusen tack, den satt verkligen fint.


Sen var det bara att ge sig på cyklarna igen för sista biten hem.


  Peter trampar på i det ljuvliga vintervädret. Tack Peter för att du tog dig tid att cykla med mig, det blev en kanontur för min del. 50 km med trevlig sällskap och fika på det. Nu blir det att ta det riktigt lugnt resten av dagen. 


Tack o hej så länge.

Av SimmaCyklaSpring - 2 januari 2013 19:45

Ja det var en kväll som gjord för att köra lite intervaller i goda vänners lag.


  De som slöt upp i kväll var Amanda, Rebecka, Thomas och Pär. Bakom dessa ser vi Johanna, Mattias, Ingemar och Ann. Särskilt välkommen skall Mattias vara som var med oss för första gången. Hoppas det blir fler gånger. Känn dig välkommen, liksom alla andra såklart.


Efter sedvanlig information om kvällens program blev det fotografering. Sedan bar det av för lite uppvärmning, då kom det ytterligare en Per ikapp oss som blev med på kvällens pass. Vi blev hela tio stycken alltså. Som vanligt körde vi tidsbestämda intervaller. Hela sju stycken, dom längsta sex minuter och den kortaste en minut. När det och nedjoggning var gjort så hade det gått en timme igen och jag tror alla kände sig nöjda med kvällens pass.


Det var allt för i dag, håll koll på bloggen för man vet aldrig när nästa pass blir. Vi ses!Av SimmaCyklaSpring - 1 januari 2013 12:54

Jag har roat mig (jag är lättroad) med att kolla lite siffror för vår blogg för året 2012.


Blogginlägg, 245.


Bilder, 457.


Unika besökare i snitt/månad, 494.


Kommentarer, 1.215


Sidvisningar, 49.167


Så vi kör väl ett år till med både blogg och träning. Välkomna till årets alla aktiviteter.

Vi börjar på onsdag, se nedan.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se