Alla inlägg under november 2012

Av SimmaCyklaSpring - 20 november 2012 15:28

I väntan på nästa löptur kan vi ladda med lite lugn musik.


Top cats premiär av Only a fool - BingoLotto 11/11 2012 - YouTube


Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 19 november 2012 19:45

Maria H, Johanna, Rebecka, Mattias, Thomas, Ann, Lena, Märit och Peter. Ja det var gänget som slöt upp till kvällens intervallpass. Passet bestod av sk. "olgor" vilket är intervaller i lite olika längder. Jag redogör inte mer än så för hur dom går till. Alla som var med vet ju redan, och dom som inte vet är välkomna att vara med så får dom reda på det då. Det var perfekt väder för att vara en kväll på senhösten. Med detta gäng kan det inte bli annat än bra. Alla kämpade som bara den så risken finns att en o annan får dras med lite träningsvärk i morgon. Men det går ju över och är egentligen ganska skönt, man känner ju att man lever så att säga.


Vi ses på lördag, till dess kämpar vi på på egen hand. Tjingeling! 

Av SimmaCyklaSpring - 18 november 2012 06:50

Vi kör en måndagsträning igen.

De som kan o vill samlas alltså på måndag vid Säters simhall kl 17.50 så att vi efter lite information är redo att börja senast kl 18.00 Det blir intervaller av något slag. Den som kommer får se.


Lägg en kommentar om du kommer eller om du har någon fundering.

Välkomna. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 17 november 2012 14:00

Gänget som vill ut på en lördagstur. På knä, Nina, Mattias, Märit, Maria och Pär. Stående har vi, Ingemar, Ann, Bengt, Jon och Peter.

På väg förbi Säters Ångsåg.

Idag tog vi oss inte tid att mata några änder.


Nu har vi passerat dalen och är redan i Mårtensgård. Strax tar halva gänget vänster och springer genom Nordalen och får på så vis drygt 13 km innan dom är vid simhallen.


Resten tog höger i Mårtensgård ni kanske undrar vart vägen tog vägen. Ja mycket till väg var det ju inte men jag hade ju förvarnat att man kunde bli blöt om fötterna. Nu är vi strax framme i Södra Kyrkbyn.


Några hinder skall passeras, det är ingen starkström i trådarna så det går bra.

Nu har vi passerat Ljusterbro och är på väg mot Nordalen efter ån. Lite blött o lerigt men det får man ta en dag som denna.Jon drar i backarna, Mattias tätt efter.Nyss passerade Kalle på spången, nu kan vi väl säga ett det är en lindANNsare.


Ja de som inte nöjde sig med 13 km fick idag hela 23 km på en bana som var både kuperad, lerig o blöt bitvis. Men det var inga ledsna miner för det.


Det var allt för denna dag. Vi ses. Tjingeling!   

Av SimmaCyklaSpring - 16 november 2012 15:30

Till morgondagens löptur har jag tre förslag.

8 km där man har sällskap ca halva vägen med dom som springer längre.

13 km där man har sällskap ca 8 km med dom som springer längre.

23 km där man har sällskap hela vägen om fler springer så långt vill säga. Hur som helst, dom som väljer denna sträcka blir garanterat lite blöt om fötterna, men det är garanterat en riktigt häftig slinga. 

Nu har ni lite att fundera på till i morgon. Men tveka inte, kom och spring.


Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 14 november 2012 11:02

 

Här kommer en hälsning från Lisa och Maria som hade turen att få en plats till Borås sextimmars som avgjordes i helgen. Ovan ser ni mitt startnummer som också var det enda fotot jag tog under hela vistelsen. Jag hade fullt sjå att springa och uppleva den trevliga staden Borås.. som vi i och för sig inte såg så där jättemyckat av..

Loppet var nämligen en varvbana a 1,4 kilometer där deltagarna sprang runt runt i sex timmar. Den som sprungit längst när sex timmar gått vann. 

Att springa runt runt kanske låter lite tråkigt men det var det faktiskt inte.... nä det var snarare en trevlig upplevelse. Det spelade ju ingen roll hur snabb man var... man sprang ju inte i från någon annan ändå och alla kom ju i mål samtidigt ! Nej det var faktiskt väldigt trevligt och loppet erbjöd en trevlig stämning , fin service och Boråsväder( fritt för tolkning)

Jag som "vilat" i tio år sedan jag sprang mer än sex timmar sist , tänkte att jag skulle gå ut lugnt och springa i sexminutersfart så länge jag orkade. Jag hade också en fast plan för när jag skulle dricka sportdryck och när jag skulle äta. Jag följde planen exakt förutom två toastopp ( vi åt stark thaimat dagen innan vilket kanske inte var det mest genomtänkta). Jag blev heller aldrig trött och kunde lunka på i samma fart hela tiden. Det gick bra och jag var pigg hela tiden, var aldrig lika trött som i början på löpningen på en ironman så det får väl anses som att jag var pigg hela tiden. 

Lisa luffade också på bra, vi sprang inte i hop men såg varandra ett flertal gånger längs med banan. Trevligt. Nöjda och glada och lite mer ultralöparbitna än sist avslutar vi båda nu säsongen och vilar upp oss i några veckor.

VINTERVILA

Därmed inte sagt att vi inte tränar... jag kommer och hälsar på på Lördag och kutar med er, hoppas vi ses då !

Tjingeling !

/ Maria

ps . jag tror ni kan se mer om loppet om ni söker på borås sextimmars för er som är intresserade av fler bilder etc.Av SimmaCyklaSpring - 14 november 2012 06:00

Nu på lördag samlas vi i vanlig ordning vid Säters Simhall kl 08.50 så att vi är färdiga att ge oss av kl 09.00  Farten vi håller är ca sex minuter per km, alltså en mil per timme, tycker du det är ok så kom. Jag brukar ha sträckor på allt mellan 10 och 20 km och något sådant blir det nu också. Kanske rent av lite längre också. Vi är flexibla så tveka inte, haka på och förbättra kondisen inför skidsäsongen.


Hoppas vi blir ett rejält gäng. Blir du med så skriv en kommentar.

Vi ses. Tjingeling!

Av SimmaCyklaSpring - 12 november 2012 19:58

Vi har kört intervaller av många olika slag och även prövat att köra dom på lite olika dagar. Tisdagar och onsdagar har det mest varit. Men nu blir det måndagar några gånger framöver. När vi samlades för kvällens övning var vi hela tio stycken som kände för att plågas lite. Märit som varit borta från oss ett tag var tillbaka. Trevligt Märit att ha dig hos oss igen.


På knä har vi Rebecka och Maria H. Övriga är Thomas, Pär, Märit, Ingemar, Jessica, Ann och Peter.


Det börjar bli lite kyligt så allt vi skulle göra under kvällens pass drogs inne i värmen. När vi väl är ute är det bäst att hålla igång så man håller värmen. Kvällens huvudpass bestod av en "Pyramid" modell kort. 2*800 2*400 2*200 2*100. Det kanske inte verkar så mycket men det räcker bra för att köra slut på sig. För egen del måste jag ju också börja tänka på kondisen. Den har ju blivit lite eftersatt på slutet. Det fick jag bittert erfara i lördags när jag var ute med Emil Lindgren och gänget på MTB i tre timmar. Jag körde alltså intervaller på cykeln, dubbla sträckor var lagomt så på det viset fick även jag mig en genomkörare.


Nu på lördag kör vi som vanligt, mer om detta kommer om några dagar. Men kolla alltid bloggen. Man vet aldrig vad som dyker upp. Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se