Alla inlägg under januari 2012

Av SimmaCyklaSpring - 5 januari 2012 06:00

Nu på lördag är det dags för årets första långtur. Alla är välkomna att i glada vänners tur ta veckans mystur. Vi springer i en fart av sex minuter per km. Lite saktare när det behövs. Vi har tre turförslag till lördag, 7, 15 och 21 km. I vanlig ordning så förkortas och förlängs dom alltefter behov.

På lördag är även simhallen öppen så vi tar gärna ett bad efteråt. Vi samlas som vanligt kl 08.50 för information så att vi är redo att springa iväg kl 09.00

Skriv gärna en kommentar om du kommer.


Välkomna till en härlig vintertur. Tjingeling.

Av SimmaCyklaSpring - 4 januari 2012 14:53

Jajamen, igår uppmärksammade vi Ann som deltagit på 21 av höstens träningar. Med det toppar hon närvarolistan. Övriga som deltagit många gånger är Johan och Lisa Sä med 20. Jessica och Lisa Sa med 19. Frida, Ingemar och Anna 18 samt Malin 17. Vi hoppas också på ett högt deltagande av er under våren samt av alla andra såklart. Alla är välkomna på våra träningar så hjälps vi åt att komma i bra form till sommarens övningar. Oavsett vilka mål vi har så är det lättare att nå dom tillsammans.


Välkomna, Tjingeling tjingeling.

Av SimmaCyklaSpring - 3 januari 2012 19:53

På årets första pass ställde vi in de utlovade varven , som var tänkta att ske på vår älskade 800 meter slinga. Detta på grund av halka. Men på åsen, där hade bilarna värmt upp marken och backarna var i stort sett fria från is. Därför blev det accelerationer och styrkeintervaller i backarna därikring. Sex acelerationer och sex maxintervaller hann vi med. Bra jobbat allihopa !

I dag uppmärksammar vi också lite extra en ny deltagare; Emelie som följde med mamma Terese. Det gjorde du rätt i Emelie och vi hoppas få se dig på fler träningar. Välkommen till oss ! 

Vi uppmärksammade också Ann i dag då hon är den som deltagit på flest pass under hösten 2011. 

Härligt Ann, keep up the good work !   Här ser vi Maria, Johan, Terese, Ann, Frida och Emelie strax innan det är dags för träning.


  Som sig bör så avslutar vi med lite rörlighetsträning.....


Tack för en härlig tur  !

Nu på Lördag står det som vanligt ett distanspass på programmet. Om detta kommer det en blänkare på Torsdag. 

Observera också att intervallpassen kommer från och med nästa vecka att vara på Onsdagar. Om detta kommer vi också att skriva mer längre fram.

Ha det så bra så länge och välkomna till ett nytt härligt träningsår.

Tjingeling tjingeling.

Av SimmaCyklaSpring - 1 januari 2012 20:44

Gott nytt år allesammans ! 

Hoppas att ni alla ser fram emot året som kommer.

- och alla våra gemensamma träningspass förståss ..


Det första blir nu på tisdag den 3/1 kl 18.00 

-då vankas det varvlöpning igen ! 

Skriv här i kommentarsfältet om du dyker upp. 


Övrig information; 


Framöver kommer vi att byta dag till Onsdagar för intervallträningen. 

Vi kommer också lägga in ett testlopp/snabbdistanspass var fjärde/femte vecka, där ni själva kan ta tid på 3 kilometer alternativt 5 kilometer. Vi kan inte garantera att vädret kommer vara detsamma varje gång vi kör testloppen, men det kan ändå fungera som en utvärdering för Dig av din träning. 

Veckorna som vi tänkt oss blir v.4,8,13 för er som gillar att planera .


och så avslutningsvis en dikt av Karin Boye 


Den mätta dagen, den är aldrig störst.Den bästa dagen är en dag av törst.Nog finns det mål och mening i vår färd -men det är vägen, som är mödan värd.Det bästa målet är en nattlång rast,där elden tänds och brödet bryts i hast.På ställen, där man sover blott en gång,blir sömnen trygg och drömmen full av sång.Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.Oändligt är vårt stora äventyr.
 
 

 

tjingeling

Av SimmaCyklaSpring - 1 januari 2012 06:00

När vi började springa tillsammans höll vi kontakt om kommande och genomförda träningar med hjälp av E-post. Det fungera väl bra, men nu när vi har en blogg så fungerar det ännu bättre. Här kommer lite siffror om vår blogg under de senaste fem månaderna.


Antal blogginägg, 111.    Antal bilder, 207.      Antal besökare, 2249.      Antal kommentarer, 494.


Dessa siffror talar sitt tydliga språk. Vi fortsätter med Bloggen, och framför allt, vi fortsätter att träna tillsammans.


Välkomna till ett helt nytt träningsår i glada vänners lag.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se