Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av SimmaCyklaSpring - 30 augusti 2011 20:31

Jajamen, idag var vi hela tio stycken löpsugna som slöt upp till kvällens pass. Vår förhoppning var att det skulle komma några nya, några som kanske skulle vilja komma igång med löpning men som kanske aldrig riktigt kommit sig för. Vi har faktiskt tre som anmält intresse varav en var förhindrad idag. Finns det fler som skulle vilja så sluta tveka och anslut er nu till vårat glada löpargäng.


  Här ser vi Maria längst till vänster som informerar lite om kvällens övningar. Vi ser också Sandra, Johan, Lisa, en Lisa till, Lena och Anki som var med för första gången, Frida och Jessica. Jajamen, ett härligt gäng vill jag lova.


Efter en kort genomgång fick jag den stora äran att ta hand om gruppen som tar det lite lugnare, det var alltså Lena o Anki. Så lugnt gick det inte, jag fick faktiskt använda mig av cykeln för att hänga med.


  Här passerar Anki o Lena golfbanan under uppvärmningen till kvällens huvudpass som bestod i korta snabba intervaller.


Det är faktiskt inte så farligt som det låter. Det är ju faktiskt så att de flesta av oss motionärer kör ju helst under bekvämlighetsflagg. Vad jag menar är att vi sätter på oss skorna, öppnar dörren och ger oss ut på sin vanliga runda. Kanske fem, tio eller rentav femton km, men ändå i ett ganska behagligt tempo, utan vare sig uppvärmning eller nedvarvning. Men med lite korta snabba intervaller i glada vänners lag så står det inte på förrän man märker att det faktiskt går att springa lite fortare. Vår förhoppning är ju att förutom att bli bättre löpare, alltså springa lite fortare och lite längre, även ha jäkligt roligt under tiden. Som jag sagt tidigare, vi tränar inte för att springa från varandra, vi tränar för att orka springa med varandra.


Tjingeling tjingeling. Kalle.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skapa flashcards