Alla inlägg under december 2011

Av SimmaCyklaSpring - 4 december 2011 08:00

Ja då var det snart Tisdag igen då !

- och vi som brukar leda passen ligger däckade i förkylningar men ;

det är ju ingenting som hindrar att ni som tänkt komma springer ändå ....


så kom och spring ändå .. .

och skriv gärna en kommentar om du dyker upp ...så folk vet om någon kommer !


och så lite inspiration;

http://www.youtube.com/watch?v=b4HtDAum4aU


Tjingeling !

simmacyklaspring


Av SimmaCyklaSpring - 3 december 2011 14:00

Hela 13 löpare kom till dagens lugna långpass trots att flera låg hemma i förkylning. Det är ju så man börjar undra om vi inte skulle kunna bli hela 20 st en vacker dag. Noterbart är också att detta var första gången som det var fler killar än tjejer som var med. Fotograf för dagen var en av våra Lisor.

  På knä, Heikki, Malin, Lisa och Anna. Stående, Christer, Johan, Maria, Ann, Johan, Ingemar, Jonas och Jon.

Idag hade vi inte det bästa väder man kan tänka sig med snålblåst och en sol som gömt sig. Men de flesta var som vanligt glada ändå.


Här ser vi hela gänget på väg nerför Bygatan, efter att först ha sprungit förbi och vinkat åt Kalle som är en av alla som ligger i förkylning.

Krya på dig Kalle !

Vi fortsatte sedan runt Dalsbyn , förbi järnvägsstationen, järnhandeln och sedan upp över åsen där vi roade oss med att gissa antalet metrar uppför backen. Jon var närmast ; 680 metrar fick vi det till.

Efter en backe kommer ju som bekant oftast en nedförsbacke , så även för oss , en lång behaglig sådan eftersom vi tog den långa vägen ner mot Ljustern och campingen till. Väl nere vid Ljusterns vatten igen skildes vi åt och några tog den närmaste vägen tillbaka. Vi andra fortsatte runt sjön.

Med fem kilometer kvar, fick också de som hade mest spring i benen springa av sig lite och körde fri fart i tre kilometer för att sedan springa och möta upp klungan längst bak. I bakre ledet skojjade vi om att det var som att släppa i väg kalvar på grönbete då det inte gick många sekunder förrän vi förlorat dem ur sikte. När vi sedan möttes upp igen sprang vi de sista två kilometrarna i samlad trupp tillbaka till start.  

Tack alla för en trevlig tur !

Bättre start på helgen än så här har jag svårt att tänka mig.

Tack också till Lisa som agerade stand in när Kalle var sjuk.

TJINGELING !

/ Maria

och Kalle som hälsar så gottAv SimmaCyklaSpring - 1 december 2011 06:00

Jajamen, nu är det dag att börja ladda igen. Men nu på lördag blir det långturer av det lite kortare slaget. Vi har ju kört ganska långa pass nu varje lördag på sista tiden. Tanken är ju inte att vi skall slita ut oss så här års. Tanken är ju att vi skall få inspiration av varandra som gör att vi orkar hålla igång den här mörka årstiden. Så dom som tycker att 8 km kan vara ett lagomt långpass tar sällskap med mig. Dom som vill springa 16 km kommer att få sällskap av Maria. Oavsett vilken tur vi tar så kommer vi alla att springa tillsammans dom första fem kilometrarna. Hur bansträckningen ser ut får dom som kommer på lördag veta. Sedan går ju båda dessa sträckor att både förlänga och förkorta allt efter behag.

Och föresten, glöm inte badkläder, det är skönt med ett avbad efteråt.

Välkomna till en behaglig tur både nya som gamla lördagslöpare.

Tjingeling

/ Kalle och Maria.

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se